Çelik:Demokratlar Yuvanıza Dönün

Çelik:Demokratlar Yuvanıza Dönün

Demokrat Parti (DP) Denizli İl Başkanlığı 26 Şubat 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan büyük kongre öncesinde mevcut Genel Başkan Gültekin Uysal’a desteğini açıkladı.

A+A-

     “6 Mayıs 2012 tarihinden bugüne kadar partimize büyük emekler veren Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal’a Denizli teşkilatları olarak inancımız ve güvenimiz tamdır” diyen DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik , “Biz Menderes’in, Özal’ın, Demirel’in temsilcileri olarak, Demokrat Parti olarak dimdik ayaktayız. Başka bir Türkiye mümkün diyerek yola çıktık. Türkiye’de önce siyaseti değiştirerek, Türkiye’yi değişeceğiz. Yeni nesil Demokrat Parti, yeni nesil Türkiye programı ile Türkiye’yi yeniden üreten bir güç olarak küresel dünyada yerini alacağı bir vizyonla buluşturma amacındayız. Bizler Demokrat Parti olarak Bizler onurlu bir Türkiye ve kavga etmeyen bir siyaset arzuluyoruz. Onun için sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal diyoruz” açıklamasında bulundu.

Demokrat Parti (DP) Denizli İl Başkanlığı 26 Şubat 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan büyük kongre öncesinde mevcut Genel Başkan Gültekin Uysal’a desteğini açıkladı.

DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik yaptığı açıklamada Denizli delegeleri olarak Gültekin Uysal’ın yanında olduklarını deklare ederken “Yine demokrasiyi yeşertmek, barışı sağlamak, Türkiye’nin önünü açmak adına bir kurultay gerçekleştireceğiz.Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal, bugüne kadar Türkiye’deki demokrasi çizgisinin bozulmaması adına dengeleyici güç olma noktasında hizmet etmiştir. Yaptığı açıklamalar ülkeyi bölmek, insanları ayrıştırmaktan öte birleştirici ve yapıcı olmuştur.İşte bu nedenle sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın yanındayız” dedi.

“Bu kurultaydan partimizin birlik beraberlikle daha da güçlenerek çıkacağına inanıyoruz” diyerek açıklamasına devam eden Başkan Çelik, “Sayın Gültekin Uysal’ın Cumhuriyetimizin temel değerleri başta olmak üzere, özgürlük demokrasi, evrensel hukuk, temel insan hakları ve barış için vermiş olduğu mücadeleye hep birlikte Türkiye olarak şahit olduk.Partimizi iktidara, ülkemizi geleceğe taşıyacağına inandığımız genel başkanımız Gültekin Uysal’a kurultayda desteğimiz Denizli olarak tamdır” ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti Denizli İl Başkanı

Aşkın Çelik                      

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.