Çavuşoğlu’ndan Denizlispor Bombardımanı

Çavuşoğlu’ndan Denizlispor Bombardımanı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, twitter hesabından Denizlispor’un yeni başkanı ve Akil Adam Abdülkadir Uslu’ya sert eleştiriler yöneltti.

A+A-

Denizlispor’da tartışmalı bir genel kurul sonrası Mustafa Şavluk’un başkanlığa getirilmesinin yankıları sürüyor.

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin görevlendirmesiyle Akil Adam olarak Denizlispor’da önemli rol üstlenen İşadamı Abdülkadir Uslu ve yeni Başkan Mustafa Şavluk’a sert eleştiriler yöneltti. Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla hem iddialar ortaya atan hem de eleştiriler yönelten Çavuşoğlu, Denizlispor’un yeni Başkanı Mustafa Şavluk’u “Denizlispor yeni başkanı en son ne zaman Denizli'ye geldi en son ne zaman denizli maçını seyretti ya da hiç seyretti mi?” sözleriyle eleştirdi.

Akil Adam Abdülkadir Uslu’ya da yüklenen Çavşuoğlu, “akil adam sen nasıl akil oldun kulübe bu güne kadar ne verdin denizli ekonomisinden ne götürdün” paylaşımında bulundu.

Çavuşoğlu, “imar oyunu ile köşeyi dönenler Divan'a gelmiş akil olmuş yetmemiş 100 bin tl verenler yönetici olmuş ayıp yöneticilik ne zamandır satılık” paylaşımı ile de yeni yönetimin oluşturulma yöntemine tepki gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.