Çaresizliğin Gözü Kör Olsun

Çaresizliğin Gözü Kör Olsun

Denizli'de vücudunda şişlik nedeniyle hastaneye kaldırılan ve muayene sonrası Primer pulmoner hastalığı teşhisi konulan 6 yaşındaki Gamze Yıldırım kalp ve akciğer nakli bekliyor.

A+A-

DAYISI VE YENGESİ BAKIYOR

Anne ve babasının ayrı olduğu için minik Gamze’ye, babası çalışmak zorunda olduğu için Denizli’de oturan dayısı İbrahim Ekinci ve yengesi Ümmühan Ekinci bakımını üstlendi.

SIRAYA ALINDI UYGUN DONERİ BEKLİYORUZ

1 yıldır tedavisini üstlendiğini belirten Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Doç.Dr. Mustafa Doğan, “Hastalığın iyileşmesi için gereken kalp ve akciğer nakli gerekiyor, Türkiye’de gerekli birimlerle irtibata geçildi. Nakil için Gamze Yıldırım sıraya girdi. Uygun donör bulunursa tedavisi uygulanacak. Biz bize düşen tüm tedaviyi uyguladık ve uygulamaya devam ediyoruz. Ne kadar bir ömrünün olduğunu söylemek yanlış olur fakat gereken naklin olması şart" dedi.

Ayrıca Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ın durumdan haberdar olduğu ve yardım konusunda çalışmalar yaptığı gelen bilgiler arasında.

Pamukkale belediye başkanı Hüseyin Gürlesin'in Gamze'nin dayısının evine ekip gönderdiği ve gerekli çalışmanın yapılacağını ilettiği söylendi.

Ayrıca Normal vatandaşlardan gelen yardım etme isteklerine istinaden aşağıdaki irtibat bilgilerini veriyoruz.

Allah yardımcısı olsun.

İRTİBAT:

Dayısı İbrahim EKİNCİ

Kayhan mh 2025 sok. No 11/Denizli 

05368513669

Banka IBAN:Tr350004600012888000277591

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.