Çanakkake Diriliş Destanı

Çanakkake Diriliş Destanı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı. Şahin Tin; “Türkiye’ye düşmanlık besleyerek, İslam dinimize hazımsızlık duyarak haince saldıranlar, bir asır önc

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.

 

Milletvekili Şahin Tin, yayımladığı mesajında şu görüşlerini paylaştı.

 

“Ecdadımız bir asır önce bu kutlu topraklarda namusumuzu çiğnetmemek için nice mücadeleler verdi. Bu uğurda nice canlar toprağa düştü. Her türlü kahpece saldırılara maruz bırakıldı. Ancak Cesaretinden taviz vermeyen kahraman milletimiz ilk günkü istiklal ve istikbal aşkıyla yılmadan ve yıkılmadan tavizsiz mücadelesini sürdürdü.

 

Bu aziz milletin, milli beka, barış ve birliğini yok etme cüreti gösterecek olanlar tarihi iyi okusunlar. Dün Çanakkale nasıl geçilmediyse bugün de bu topraklarda dalgalanan al bayrağın indirilemeyeceğini iyi bilsinler.  Hainliklere pabuç bırakacak değiliz. Toprağımıza göz dikenin gözünü oymasını, devletimizin gücünü yok sayanı güçsüz bırakmasını, sarsılmaz imanımıza saldıranları imanımızla boğmasını iyi bildiğimiz unutulmasın.

 

Mazlumların umudu olan Türkiye’ye kirli elleriyle saldıranlar, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimine karşı bu kahraman milletin nasıl yüzyılın destanını yazdığını, nasıl çıplak yumruklarla tanka, tüfeğe kafa tuttuğunu unutmasın. Türkiye’ye düşmanlık besleyerek, İslam dinimize hazımsızlık duyarak, ülkemizi sarsıntılara mahkûm edeceğini zannedenler bir asır önce cesaretimizle Çanakkale’de nasıl yerle yeksan olduklarını unutmasınlar. 

 

Milletimize hayali iftiralar atarak düşmanlık beslemek, kimsenin karanlığına ışık taşımaz. Karanlık ancak cesaretle aydınlanır. İşte bu cesarette Çanakkale’de olduğu gibi sadece aziz milletimizin kahramanlık destanlarında vardır. Çanakkale geçilmez diyen ecdadımızdan miras olarak devraldığımız medeniyetimizin geleceği bizlere emanet. İlelebet bu emaneti taşıyacak bir kahramanlar ordusu bu topraklarda var oldukça inşallah bileğimizi kimse bükemeyecek.

 

Bu anlamlı günün 102’nci yıldönümünde Çanakkale zaferini kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Anadolu’nun her bir köşesinden ve İslam coğrafyasından gelerek Çanakkale’de toprağa düşen, şehit olan yüzbinlerce kahramanımızı rahmetle anıyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.