Çameli'ye 100 çöp konteyneri

Çameli'ye 100 çöp konteyneri

Denizli'nin Çameli ilçesinde, belediye, mahalle statüsü kazanan köylerde kullanılmak üzere 100 çöp konteyneri dağıttı. 800 litrelik çöp konteynerlerinin mahallelere dağıtıldığını söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan, vatandaşlardan çöplerini konteynerl

A+A-

Çameli Belediyesi, büyükşehir statüsüyle mahalle olan köylerin çevre temizliği için daha önce dağıttığı 200 kapalı çöp konteynerinin ihtiyacı cevap vermemesi üzerine 100 çöp konteyneri daha satın alındı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından satın alınan 800 litrelik 100 çöp konteyneri mahalle olan köylere dağıtıldı. 

AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, daha temiz ve modern bir Çameli için çöp konteyneri sayısını artırdıklarını söyledi. Vatandaşlardan çöplerini poşet içinde konteynerlere atlamalarını isteyen Başkan Arslan, "Halk sağlığı ve daha temiz bir çevre için halkımızın çöplerini kapalı çöp konteynerlerinde toplanması çok önemli. Daha önce belediye olarak 200 konteyner dağıttık. Şimdi de 100 kapalı çöp konteyneri aldık ve mahalle olan köylerimize dağıttık. Vatandaşlarımızın çöplerini çöp poşetlerine koyarak gelişi güzel değil, çöp konteynerine atmalarını önemle rica ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.