Çameli'de 29 Şubatta evlenen ilk çift oldu

Çameli'de 29 Şubatta evlenen ilk çift oldu

Çameli Belediye Başkanlığı Evlendirme Memurluğu tarihinde bir ilki yaşadı.Evlenmek için 29 Şubatı seçen Tolga TOPÇU ve Havva AKMAN Çifti bir ömür boyu mutluluğa 29 Şubat pazartesi günü evet dediler.

A+A-

Çameli Belediyesi evlendirme salonunda nikahları kıyılan çiftlerden Tolga TOPÇU ve Havva AKHAN çifti, 29 Şubat'ı 4 yıl da bir denk gelen gün olduğu için seçtiklerini söyledi. Nikah gününün 29 Şubat'a almanın kendisinin fikri olduğunu söyleyen gelin Havva AKMAN , "Şubat ayı 4 yılda bir 29 çektiği için bu özel günümüzün daha da özel olmasını istedik. Bu benim tercihimdi" dedi. Tolga TOPÇU ise gazetecilerin 'Hediyeden ve masraflardan kaçmak için mi bugünü tercih ettiniz?' şeklindeki esprili sorusu karşısında gülerek sessiz kaldı.

Tolga ve Havva TOPÇU çifti nikahımızın akıllarda kalıcak bir şekilde yaptık.Biz Evlilik yıldönümüzü 29 Şubatta Değil 15 Mayıs Düğün tarihimizinde kutlayacağız dedi .GeliN İle Damat Çameli ilçesinde Her Evlenen çiftin adeti olan Çameli Belediyesi Parkında bulunan Su hayratında su içerek evliliklerini kutlayıp hatıra fotoğrafı çektirdiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.