Çameli Belediyesi Piknikte Buluştu

Çameli Belediyesi Piknikte Buluştu

Çameli Belediyesi Piknikte Buluştu

A+A-

Çameli Belediyesi personeli ve aileleri düzenlenen piknikle stres attı. Personel ve aileler Çameli Kolak Gölü Mesire alanında bir araya geldiler. Doğanın ve yeşilin ortasında gerçekleştirilen piknik etkinliğinde Çameli Belediyesi personeli ve aileleri eğlenceli anlar yaşadı.

Etkinliğe Çameli Kaymakamı Onur ÖZAYDIN,Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, Belediye Başkan yardımcısı Atila AYDIN,Kolak Mahalle Muhtarı Mustafa ADAK,  birim müdürleri ve personel de aileleriyle katıldı. Kaynaşmanın ve motivasyonun artırılması amacıyla düzenlenen piknikte çalışanlar ve aileleri,eğlenceli keyifli saatler geçirdi. Pikniğe katılanlar hep birlikte yemek yediler. Pikniğe gelen çocuklar kendilerini yeşilliğin ve doğanın iç içe olduğu kolak gölü mesire alında oyunlar oynayarak adeta coştu.

 

BAŞKAN ARSLAN, 'EKİP RUHUNU DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ'


Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Çameli Belediyesi ailesi olarak bu güzel günde bizleri buluşturan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Piknik etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz. Burada ki maksat bir piknik etkinliğinden ziyade amacımız özellikle ailelerimizle birlikte büyük bir 'Çameli Belediyesi Ailesi'ni hayata kazandırmak.

Ekip ruhunu yakalayan kurumlar her zaman daha başarılı olur. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden itibaren personellerimizle çeşitli toplantılar gerçekleştirdik. Onlarla ekip ruhu ve kardeşlik anlayışını geliştirmek istedik. Gerçekten de bu kısa süre zarfında ekip ruhunu kardeşlik anlayışını hep birlikte başardık. Yaptığımız bu piknik etkinliği ile bunu apaçık ortaya koyduk. Bugün burada hep birlikte olmamız gelecekte bizlerin halkımıza güzel hizmetler yapacağımızın göstergesidir' diye konuştu.

 

BELEDİYE PERSONELLERİ BAŞKAN ARSLAN'A TEŞEKKÜR ETTİLER


Belediye personeli ise piknikten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, bu tür organizasyonların devam etmesini istediler ve bu önemli organizasyonun gerçekleşmesine vesile olan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a teşekkür ettiler.Kaynak:Muhabir

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.