Çal Karası Balans Ayarı Yaptı, Başkan Coştu!

Çal Karası Balans Ayarı Yaptı, Başkan Coştu!

Denizli Süper Amatör Lig’de lider Kale Belediyespor’u 3-2 mağlup eden Çal Belediyespor’da elde edilen galibiyetin sevinci yaşanıyor.

A+A-

Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Taraftarımız başta olmak üzere teknik heyet ve oyuncularımı yürekten kutluyorum” derken, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, maçtan sonra galibiyet primini 1000 TL’ye çıkardı.

Çal Belediyespor, ilk yarısını 2-1 yenik kapattığı ve kaptan Yasin’in atılmasıyla 10 kişi kaldığı maçı, muhteşem futboluyla 3-2 kazanarak lige balans ayarı verdi. Lider Kale Belediyespor 15 puanda kalırken, ikinci sıradaki Çal Karası puanını 13’e yükseltti. 13 puanlı Serinhisar ve Çardak ile 10 puanlı Akhan ile Dokuzkavaklar’da zirve mücadelesine ortak oldu.

 

FETHİ AKCAN COŞTU

Kale Belediyespor maçından sonra büyük sevinç yaşayan ve sahaya inip, oyuncuları kutlayan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, soyunma odasındaki zafer kutlamasında coşarak galibiyet primini arttırdı. 300 TL olan primi 1000 TL’ye çıkaran Akcan, “Prim, oyuncularımıza, teknik heyetimize analarının ak sütü gibi helal olsun. Yeter ki, böyle oynamaya devam etsinler. Onlardan sezon sonu şampiyonluk bekliyorum. Bunu da başaracak güçteler” dedi.

TATAR; “LİG YENİ BAŞLADI”

Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, Kale Belediyespor galibiyetinde muhteşem taraftarın başrol oynadığını söyleyerek, “Taraftarımız başta olmak üzere teknik heyet ve oyuncularımı yürekten kutluyorum. Lig yeni başladı. Bu galibiyetimizle çok sayıda takımın zirve mücadelesi içinde yer almasını sağladık. Lige renk katıp, zevk verdik. Biz, Kale Belediyespor maçında sadece 3 puan almadık. Takımla, Çal’ın bütünleşmesini sağladık. Performansı istediğimiz seviyede olmayan bazı oyuncularımızı kazandık. Takımın güveni tazelendi. İlçe Stadı’nı dolduran yüzlerce Çal Karası taraftarı ile bütünleştik. Kısacası, biz bu galibiyetle çok şey kazandık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.