Çal İle Çal Karası Ele Ele!...

Çal İle Çal Karası Ele Ele!...

Sezona Denizli Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk parolası ile hazırlanan Çal Belediyespor, kamp çalışmalarını Çal’da sürdürüyor.

A+A-

Çal Karası Üzümü’nün isminden esinlenerek, futbol takımına da Çal Karası ismini veren Çallılar, yeni sezonda da şampiyonluk bekliyor. Çal Belediyespor’un Onursal Başkanı Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal’da kamp yapan takım ile Çal yöresi insanlarının büyük bir dayanışma içinde olduğunu söyledi. Futbol takımına mahallelerde futbolseverlerin yemekler verdiğini söyleyen Akcan, “Son olarak Süller mahallemizde futbol takımımıza yemek verildi. Halkımız ile futbolcularımı, teknik heyetimiz gayet iyi kaynaştı. Zaten bizim de amacımız, Çal’ın en önemli tanıtım ve temsil değerlerinden olan futbol takımımızı büyük Çal Ailesi’nin en önemli parçası yapmaktı. Bu yolda önemli adımlar attık” dedi.

 2.Amatör ve 1.Amatör kümelerde iki sezondur namağlup şampiyon olan Çal Belediyespor’un 25 Temmuz’da Çal’da başlayan kampı 16 Ağustos’ta sona erecek. Yeni sezon öncesi 12 önemli transfer yapan Çal Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmasını Burdur Tefenni’deki yaylada yapacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.