Çal'da Turnuvalar Başladı

Çal'da Turnuvalar Başladı

Çal İlçesi’nde geleneksel hale getirilmek üzere düzenlenen Kurumlar ve mahalleler arası Kaymakamlık Voleybol Turnuvalarının birincisi başladı. Çal Kaymakamlığı’nın düzenlediği, Çal Belediyesi’nin desteklediği, Çal Spor Gençlik Müdürlüğü’nün organizesi ile

A+A-

Çal Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol turnuvalarında ayrıca bir ilk de yaşanıyor. Turnuvalara kamu kurum ve kuruluşlarından beş tane Bayan Voleybol Takımı katılıyor. Siyah inci, elit kızlar, yeşil çal, seksenler ve efsane isimlerinden oluşan kadın voleybol takımları kıyasıya mücadelelerle başladı. Siyah inci ve Seksenler kadın takımının karşılaştığı voleybol müsabakasını Çal Kaymakamı Selami Korkutata, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Karabulut, İlçe Emniyet Amiri Özgür Dinç, Esnaf Odası Başkanı Aydın Canan ve çok sayıda izleyici katıldı.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “İlçemizde kamu kurum ve kuruluşlarımız ve personelleri arasındaki iletişim ve birlik beraberlik bağlarını kuvvetlendiren bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Geleneksel hale getirmeyi planladığımız müsabaka ve turnuvalar, centilmenlik ve kardeşlik duyguları içerisinde geçmesini istiyoruz. Bu turnuva bize Çal’da ilkleri yaşamamıza neden oldu. 11 erkek takımının yanı sıra beş tanede kadın voleybol takımı katılıyor. Ben öncelikle kadınları bu özgüvenlerinden ötürü tebrik ediyorum. Turnuvalarda emeği geçen Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüze kaymakamımıza, hakemlerimize ve takımlarımızın maçlarını izlemeye gelen kıymetli Çallılara çok teşekkür ediyorum. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Siyah İnci takım kaptanı Hamide Çomak ve takım oyuncularından Cennet Şayan ve Zehra Canan “İlçede ilk kez böyle bir etkinliğin yapılmasında ötürü mutlu olduklarını belirtti. İlçede istenirse sosyal etkinliklerin sadece erkeklere yönelik değil, kadınlara yönelikte yapılabileceğini gösterdik” dediler.

Seksenler takım kaptanı Çağlayan Karakoç “turnuvayı düzenleyen kişilere çok teşekkür ediyorum. Çal’da böyle bir etkinlikte yer almaktan ötürü çok mutluyum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.