Çal'da 700 Kişi İftar Bereketiyle Buluştu

Çal'da 700 Kişi İftar Bereketiyle Buluştu

Çal'da Ramazan güzellikler içinde geçiyor.

A+A-

Çal Belediyesi hergün bir mahallede iftar yemekleri vermeye devam ediyor. Son olarak Bayıralan Mahallesi’nde verilen yemeğe yaklaşık 700 kişi katıldı. İlk olarak geçen Ramazan ayında başlatılan iftar yemeği programlarının bu yıl ikincisi düzenleniyor. Çal merkezde başlayan ramazan yemeği ve etkinlikler 22 mahallede düzenlenecek. Yemeklerden sonra düzenlenen ramazan etkinliğinde Hacivat karagöz oyunu, çocuklara yönelik yarışmalar eğlence içinde geçiyor. İftar yemeklerinin sonuncusu 14 Temmuz Salı Günü Karakaya Mahallesi’nde yapılacak. Geçen seneye göre daha yoğun katılımın olduğu iftar yemekleri eski ramazanları aratmıyor.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Tüm mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımızla hiç olmazsa yılda bir kez olsun aynı sofra etrafında toplanarak bölgemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak amacıyla geçen yıl başlamış olduğumuz iftar programlarımıza bu Ramazanda da devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İftar programlarımıza tüm mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun bir katılım sağlamaları bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bu yıl iftar programlarımızda 15 bin vatandaşımızı bir araya getirmeyi hedefledik” dedi.

 

Ramazan programların ekonomik ayağının çoğunun hayırseverler vasıtası ile karşıladıklarını belirten Başkan Fethi Akcan, önümüzdeki yıllarda da tüm mahallerimizde hiç bir ayrım yapmadan vatandaşlarımızın yaşadıkları mahallelere giderek bu programlara devam edileceğini söyledi ve hayırseverlere de çok teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.