Çal Bazarı Gibi Kermes

Çal Bazarı Gibi Kermes

Çal Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Atatürk Parkı’nda düzenlenen kermese ilgi büyüktü.

A+A-

Kermesin açılışına Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Haşim Çil, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Dinç, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Karabulut, Esnaf Odası Başkanı Aydın Canan, İlçe Tarım Müdürü Erdoğan Aycan, Kadın Meclis Başkanı Saliha Topal ve üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, kermeste yaptığı konuşmada; “Öncelikle tüm kadınların 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum. Kadın meclisimize çok teşekkür ediyorum. Buraya gelirken böyle bir kalabalıkla karşılaşacağımı beklemiyordum. Bu Kadın Meclisimizin ilk kermesi. Çal’da yaşayan ihtiyaç sahibi kadınlarımızın el emeklerinin satışına fayda sağlamak ve bu sayede de ailelerin ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz. İlerleyen yıllarda kadın meclisi için bir yer tahsisi etmeyi planlıyoruz. Stantlarda Çal’ın yöresel ürünlerinin yanı sıra el emeği göz nuru el işleri de bulunuyor. Kadın hemşerilerime bol kazançlar diliyorum” dedi.

Kent konseyi kandın meclis başkanı saliha topal ise; “bende öncelikle tüm kadınların 8 mat dünya kadınlar gününü kutluyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Günlerdir bu kermes için hazırlanıyoruz. İlk olduğu için bir tedirginlik vardı. İnsanların alışveriş ettiğini gördükçe mutlu olduk” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.