Büyükşehir Yine Bir Babalık Yaptı

Büyükşehir Yine Bir Babalık Yaptı

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS 2017) girecekler ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) gireceklere ulaşımda kolaylık sağlamak için farklı bir uygulamaya gitti. Hafta sonu YGS heyecanı yaşayacaklar ve sınavda görevli olanlar, sınav yerlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. 12 Mart 2017 Pazar günü YGS'ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini otobüs şoförlerine göstererek, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde ücretsiz seyahat edebilecek.

Başkan Zolan'dan başarı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu hafta sonu milyonlarca öğrencinin üniversiteye geçiş kapsamında katılacağı ilk sınav olan YGS’ye gireceklere başarılar diledi. Sınavın çok önemli olduğunu ancak başlangıç ya da son olmadığını vurgulayan Başkan Zolan, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz siz değerli gençlerimizin azimle hazırlandıkları YGS’de başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.