Büyükşehir Örnek Projeye Devam Ediyor

Büyükşehir Örnek Projeye Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı, tüm ilçelere beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

A+A-

Geçen yıl 17 ilçede 600 bin metrekare beton kilit parke taşı çalışması gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl rakamı 2,5 milyon metrekareye çıkartırken, iki yılda toplam 3,1 milyon metrekarelik bir alana kilit parke taşı döşenecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2016-2017 döneminde kente kazandıracağı 121 Dev Proje kapsamında yürüttüğü, tüm ilçelere beton kilit parke taşı yatırım programı tüm hızıyla sürüyor. Geçen yıl kent merkezi dışında bulunan 17 ilçe belediyesine 600 bin metrekare beton kilit parke taşı hibe eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl rakamı rekor bir seviyede artırarak 2,5 milyon metrekareye çıkarttı. Örnek bir proje gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi geçen yılın aksine bu yıl beton parke taşı döşeme işini kendi imkanlarıyla gerçekleştirirken, iki yılda toplamda 3,1 milyon metrekarelik bir alan kilit parke taşı döşenecek. Denizli’nin tamamını modern bir üst yapıya kavuşturacaklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçelere yönelik yaptığı beton kilit parke taşı yatırım programının 2 yılda toplam 3,1 milyon metrekare ile rekor bir seviyeye ulaştığını ifade etti.Halk memnuniyetle karşılıyor “Kent merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak” anlayışı ile hizmet verdiklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimiz,büyükşehir olduğundan bugüne her ilçesi her mahallesi yatırımlarla buluşuyor.121 Dev Projemiz kapsamında devam eden beton kilit parke taşı çalışmalarımız halkımız tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Proje, tüm ilçe ve mahallelerimizi yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtaracak. Vatandaşlarımızın ayağı yazın toza kışın ise çamura değmeyecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.