Büyükşehir Meclis Toplantısı Sarayköy'deydi

Büyükşehir Meclis Toplantısı Sarayköy'deydi

Nisan ayı Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin birinci birleşimi ilk kez bir ilçede gerçekleştirildi

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi bir ilke daha imza attı. Nisan ayı Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin birinci birleşimi ilk kez bir ilçede gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde hayata geçirilen çalışmaları incelemek, ilçe belediyelerinin yaptığı işleri görmek ve ilçenin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla başlatılan ve vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği uygulamanın ilk birleşimine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlık etti. Toplantının açılış konuşmasında, "Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bu kapsamda ilk toplantımız Sarayköy Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Bu karardan dolayı bütün meclis üyelerimize ve bizi çok iyi bir şekilde karşılayan Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necat Özbaş'a teşekkür ediyorum" dedi.

 

Başkan Zolan: "Bu bir başlangıç"

 

Başkan Zolan, "Bu bir başlangıç, inşallah Sarayköy daha da güzel olacak. Bundan sonraki süreçte meclis toplantılarımızın ilk oturumunu her ay bir ilçemizde yapmaya devam edeceğiz. İlçelerimizdeki toplantılar ilçemizin Belediye Başkanı ve bizler tarafından yapılacak bilgilendirmeler ile hayata geçirilecek olan projelerin anlatılması ile gerçekleşecek" diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Sarayköy'e verdiği sözün ardından ilçeye kazandırılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı işletmesinin Sarayköy Belediyesi'ne devredildiğini kaydeden Başkan Zolan, "Sarayköy de daha yolun başındayız. Sarayköy her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Güzellikleriyle, güzel insanları ile inşallah ne söz verdiysek harfiyen yerine gelecek" dedi.

 

"Hizmetler devam edecek"

 

Sarayköy ilçesinde yapılanları saymanın zaman alacağını belirten Başkan Zolan, "Susuzluk vardı, çok değerli muhtarlarımız bilir. En güzel örnek Ahmetli'dir. Buna benzer birçok yerde su sıkıntısını çözdük. Altyapıda birçok icraatlarımız oldu. Toplam 57 kilometre içme suyu hattı, 10 kilometre kanalizasyon hattı yapmışız. Böyle güzel hizmetleri daha da yapmaya devam edeceğiz. Halı sahalarımız, spor tesislerimiz, parklarımız var. Güle güle kullanın. Daha güzel hizmetleri yapmayı Allah'ım bizlere nasip etsin" diye konuştu. Sarayköy Otogarını Büyükşehir olarak yaptıklarını hatırlatan Başkan Zolan, "Otogarımızın işletmesini Sarayköy Belediyemize devretmeye karar verdik. Sarayköy’deki hemşehrilerimize, Sarayköy Belediyemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

 

Otogar işletme devir protokolü imzalandı

 

Açılış konuşmalarının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı'nın işletme devri protokolü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necat Özbaş tarafından imzalandı. İlk birleşimin tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri otogarı gezdi. Daha sonra meclis üyeleri yine Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayköy'e kazandırılan Sarayköy İtfaiye Binası'nda incelemede bulundu. Öte yandan Sarayköy Belediyesi'ni de ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyeleri Sarayköy esnafı ile de bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.