Büyükşehir Lezzet Ustaları Yetiştiriyor

Büyükşehir Lezzet Ustaları Yetiştiriyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından meslek edindirme kursları kapsamında hayata geçirilen ve büyük ilgi gören Aşçılık Kursu, 5’inci dönem eğitimlerine başladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin meslek edindirme kursları kapsamında 2015 yılında hayata geçirdiği Aşçılık Kursu vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Ücretsiz olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Yenişehir Kültür Evinde düzenlenen Aşçılık Kursu, 5’inci dönem eğitimlerine başladı. Kursta kursiyerlere masa düzeni, yemek yapımı, yemek sunumu gibi bilgilerin yanı sıra beceri ve yaratıcılıklarını artıracak eğitimler veriliyor. Kursa katılan vatandaşların özellikle zengin Türk mutfağı ile tanıştıklarını ifade eden Aşçılık Kursu Eğitmeni Metin Ayhan Yiğit, “Denizli Büyükşehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu ücretsiz kurslardan biri olan Aşçılık Kursumuzda uygulamalı eğitimler, eğlenceli ve öğretici geçiyor. Kursiyerlerimiz, yemek yapmanın yanı sıra Türk mutfağının zenginliğiyle tanışmış oluyor” dedi.

Meslek öğreniyorlar

Yiğit, “Farklı lezzetlerdeki yemeklerin tariflerini öğrenen vatandaşlarımız, ayrıca meslek edinmiş de oluyor. Büyükşehir Belediyesi, yer ve malzeme desteği sağlayarak kursiyerlerimizin daha rahat şartlarda eğitim almalarına katkı veriyor. Desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.