Büyükşehir'den Hz. Peygamber'i Anma Gecesi

Büyükşehir'den Hz. Peygamber'i Anma Gecesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Türk şiirinde Hz. Peygamber" temalı anma gecesi düzenledi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu, "Türk şiirinde Hz. Peygamber" adlı anma gecesi düzenledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, davetliler ve şiir severler katıldı. Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Kabukçu, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamber'i (S.A.V) böyle güzel bir gecede anmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Büyük beğeni topladı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı ise, modernizmin gelenekleri yıktığını ve yerine koyduğu popüler kültürün de toplumlara zarar verdiğini ifade ederek, "Yalnızlaşan ve ekranların esiri olan günümüz insanının Cenab-ı Hakk'ın Kuranı Kerim’inde ortaya koyduğu huzura ve Hz. Peygamber'in (S.A.V) öğretilerine şiddetle ihtiyacı vardır” dedi. Konuşmaların ardından tasavvuf müziği eşliğinde söylenen şiir ve kasideler izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.