Büyükşehir'den Amatörlere 900.000 TL

Büyükşehir'den Amatörlere 900.000 TL

Denizli’de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı 97 kulübe yapılacak maddi destek programı Acıpayam ilçesinde başladı.

A+A-

Denizli’yi amatör sporların başkenti yapmak için bugüne kadar milyonlarca liralık yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerine bu yıl 900.000 TL maddi destek verecek. Denizli’de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı 97 kulübe yapılacak maddi destek programı Acıpayam ilçesinde başladı.

 

Denizli’de geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit rol oynayan amatör spor kulüplerini her yıl destekleyen Büyükşehir Belediyesi bu yıl da spor camiasının yanında yer aldı. Denizli genelindeki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı 97 kulübe toplamda 900.000 TL maddi destek verecek Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yılki ilk yardım programı Acıpayam, Çameli ve Serinhisar’da 23 ayrı kategoride faaliyet gösteren 6 kulübü kapsadı. Acıpayam Yeni Düğün Salonu’nda başlayan destek programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, davetliler ve amatör spor kulüpleri katıldı.

 

“Spor aslında hayatın ta kendisidir”

 

Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, sporun ruh ve fizik sağlığı anlamında çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Bunun yanında sporun insana kazandırdığı farklı güzellikler var. Spor ekip ruhunu, birlikte çalışabilme ruhunu aşılar. Spor aslında hayatın ta kendisidir. Yenilmek de vardır, galibiyet de vardır. Yere düşmek de vardır, kalkmak da. Hayat da öyle. Spor aslında hayatın bir ön provasıdır. Sporda kurallar ve disiplin vardır, bunlara uyarsan başarı da arkasından gelir. Keşke tüm çocuklarımıza spor yaptırıp o disiplini, ekip ruhunu kazandırabilsek. İşte spor bunun için çok önemli” dedi.

 

“Denizlimiz amatör sporların başkenti olacak”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.