Büyükşehir'den Ahmetli'ye Sıcak Asfalt

Büyükşehir'den Ahmetli'ye Sıcak Asfalt

Ahmetli 2 ayın ardından sıcak asfalt ile buluştu

A+A-

Sarayköy’ün Ahmetli Mahallesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 ay önce başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Bin 400 metrelik sıcak asfaltın açılışını yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Sıcak asfalt çalışmasında bizlere destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederim” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, tarafından 2 ay önce Ahmetli Mahallesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 1.400 metre sıcak asfalt ve yağmur hatlarının döşendiği çalışmalarda kaldırım düzenlemeleri de yapıldı. Ayrıca 300 metre kapalı ve açık tarım sulama amaçlı kanal çalışması gerçekleştirildi.

Sıcak asfaltlı yolun vatandaşların hizmetine sunulmasının ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Ahmetli Mahallesi’ne giderek yeni yolun açılışını yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Sarayköy Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile yaptığımız hizmetlerimize devam ediyoruz. Ahmetli Mahallemizde 2 ay önce başlayan ve kısa zamanda biten  sıcak asfaltlı yolun açılışını yaptık.  Ahmetli Mahallemizi, Tepeköy’e bağlayan toplam 1.400 metrelik kısımda 1 milyon lirayı bulan bir bedelle sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Sonrasında yan taraflarında beton kaldırımlar, kilit taşı ve bordürleri ile birlikte güzel bir çalışma oldu. Bu hizmetlerimiz vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerdi. Sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi. 

Yapılan çalışmalar ile ilçe halkının mutlu olduğunu belirten Başkan Özbaş, “ Gerek ilçe belediyemiz, gerekse Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar mahallelerimizde teveccüh ile karşılanıyor. Sarayköyümüz her şeyin en iyisine layık. Vatandaşlarımızın bu güzel hizmetlere kavuşmasından büyük mutluluk duyuyorum.  Bu konuda bize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.