Büyükşehir çocukları kitapla buluşturuyor

Büyükşehir çocukları kitapla buluşturuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarında çocukları kitapla buluşturuyor. Her gün isteyen 7 bin ilkokul öğrencisini fuara götüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kitap okuyan bir gelecek için çabalıyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı geçen hafta kapılarını açmasının ardından vatandaşların akınına uğramaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı’nda ziyaretçilerini ağırlayan kitap fuarında çocukları kitapla buluşturmak isteyen Büyükşehir Belediyesi kitap okuyan bir gelecek için çabalıyor. Bu kapsamda her gün fuara gitmek isteyen 7 bin öğrenciyi okullarından otobüslerle alarak fuara getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukları kitapla buluşturuyor. Çocukların birçoğu ilk defa kitap fuarı ile tanışarak, beğendiği kitapları okumanın keyfini yaşıyor.

 

Okuyan, araştıran bir gelecek için

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentte düzenledikleri ilk kitap fuarına vatandaşların çok büyük rağbet gösterdiğini belirterek, burada 7’den 70’e onbinlerce kişiyi ağırladıklarını söyledi. Fuarda çocukları ve gençleri görmekten daha büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Bizim arzu ettiğimiz gelecek bu. Okuyan, araştıran bir gelecek. Bu hedef için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Hafta sonu ünlü yazarlar fuarda olacak

 

Hafta sonu Türkiye’nin en ünlü yazarlarının fuarda olacağını ve okurlarıyla buluşacağını kaydeden Başkan Zolan, “Fuarımız çok güzel geçiyor. Bu hafta sonu başarılı bir şekilde sonlandıracağız inşallah. Ben fuarımızı bugüne kadar ziyaret edemeyen veya yazarlarımızla buluşmak isteyen tüm hemşehrilerimizi fuar alanımıza bekliyorum” dedi.

 

Hafta sonu imza günü programları

Her gün onlarca farklı yazarın imza günleri ve söyleşi düzenlediği fuarda Türkiye’nin en ünlü yazarları Denizlililer ile buluşacak. 8 Nisan Cumartesi günü

saat 12.00’de Şükrü Erbaş, saat 13.00’te İlber Ortaylı ve Öznur Yıldırım, saat 14.00’de ise Hasan Ali Toptaş, İlker Başbuğ, Ali Lidar ve Canan Tan imza gününde olacak. Fuarın son günü 9 Nisan’da ise saat 13.00’te Sinan Yağmur, saat 14.00’de Hasan Ali Toptaş, Canan Tan, Abdurrahman Dilipak, saat 15.00’te ise Azra Kohen okurlarıyla buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.