Buldan Belediyesi’nden konut projesi

Buldan Belediyesi’nden konut projesi

Buldan Belediyesi, 28 daire ve 2 işyerinden oluşan Hoşgör Toplu Konut Projesi’nin inşaatını sürdürüyor. Projeden konut alacaklara yüzde 25’lik peşinat için Buldan Belediyesi kefil oluyor. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, ikinci toplu konut projesin

A+A-

BULDAŞ Hoşgör Konut Projesi 2 bodrum + 4 katlı + çatı dubleks 28 daire ve 2 işyerinden oluşuyor. Dairelerin alanları 58 ile 176 metrekare arasında değişiyor.  Ayrıca dubleks daireler de 111 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor. İnşaatın taban alanı 533 metre kare, toplam inşaat alanı ise 4 bin 263 metre kare.

Buldan Santral Garajı’nın hemen yanında inşa edilen İlçe merkezindeki konutların yeri de oldukça cazip. Şu ana kadar toplu konutlardan 8’inin satışı yapılmış durumda.

Konu ile ilgili olarak Akishaber'e açıklama yapan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay “Belediye garantisi ile kendi bünyemizdeki BULDAŞ şirketinin başlattığı inşaat çok kısa sürede bitirilerek hak sahiplerine teslim edilecek. Ancak biz açık artırmayı takiben, daire sahibi olanların tapularını hemen vereceğiz. Kaliteli malzeme ile her türlü riskler hesaplanarak son teknoloji olanaklarla yapılacak olan inşaat, ilçemizin en mutena bölgelerinden birindedir. Buldan’da konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren BULDAŞ A.Ş.’ne yapabilirler. Hak sahiplerine şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

PEŞİNATA BELEDİYE KEFİL

Dairelerin dekorasyonunda kullanılacak mobilya, parke, fayans, banyo, mutfak malzemeleri ve boya gibi ayrıntılara ev sahiplerinin karar vereceğini belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, konutların yüzde 25’lik peşinatına ise belediye olarak teminat vererek kefil olduklarını da belirterek, ev sahibi olmak isteyenlere ellerinden gelen kolaylığı sağladıklarını ifade etti.

İşte Başkan Gülbay’ın Akishaber kamerasına yaptığı açıklamalar…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.