Bu Villaların Geceliği 45 Bin Lira!

Bu Villaların Geceliği 45 Bin Lira!

Antalya'da geceliği 20-25 liraya pansiyonlarda konaklama imkanı bulunurken, 5 yıldızlı otellerin lüks villa ve kral dairelerinde bir gecelik tatilin bedeli ise 5 bin liradan başlayıp 45 bin liraya ulaşabiliyor.

A+A-

Lüksün sınır tanımadığı özel villa ve dairelerde isimleri sır gibi saklanan ünlüler konaklıyor.

 

Dünyaca ünlü sahilleriyle 12 milyona yakın yabancı, 4 milyona yakın da yerli turisti ağırlayan turizm başkenti Antalya, 2014 sezonunun en yoğun günlerini yaşıyor.

 

640 kilometrelik sahil bandında her keseye uygun tatil imkanları sunulan Antalya'da gecelik fiyatı 20 liradan başlayıp 45 bin liraya kadar yükseliyor.

 

HER KESEYE UYGUN TATİL

 

Adrasan, Çıralı, Olimpos gibi sahil bandında çadır veya pansiyonlarda 20-25 liradan başlayan gecelik tatil fiyatları, Kundu, Kemerağzı, Belek, Kemer ve Side gibi tatil yörelerindeki 5 yıldızlı otellerin villa ve kral dairelerinde ise 19 bin dolar, 16 bin Euro gibi fiyatlara ulaşıyor.

 

VIP villalarda müşteriye 24 saat hizmet veren özel kahya tahsis ediliyor.

 

Ayrıca özel oda servisi, sauna, SPA, sinema salonu, özel yatak odaları bulunuyor. Bu tip villaların banyo duvarlarının bir kısmı ve armatürleri de altın kaplama. Tesisin her yerinde ayrıcalık tanınan villa müşterisi, plajda da kendisine ayrılan özel iskeleden denize giriyor.

 

GİDEN YA ŞEYH YA DA YILDIZ

 

Dünyaca ünlü otellerde bu sezon üst düzey misafirler için hazırlanan lüks villa ve kral daireleri göz dolduruyor. Bölgede 20 oteldeki 200'e yakın lüks villa, Arap şeyhleri, Hollywood yıldızları, ünlü sporcular ve devlet başkanlarına hizmet veriyor.

 

Kral daireleri ve villalarda bugüne kadar Rus milyarder Roman Abramoviç, Hollywood yıldızları Monica Belluci, Sharon Stone, Mariah Carey, Richard Gere ve Tom Jones, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nur Sultan Nazarbayev, Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Paris Hilton gibi ünlülerin yanısıra birçok ülkenin siyaset, iş ve sanat dünyasından ünlü isimler konakladı.

 

EL YAKAN OTELLER

 

Otellere göre gecelik fiyatları ise şöyle: Calista Luxury Resort 16 bin Euro (45 bin TL), Gloria Serenity 15 bin dolar (32 bin TL), Mardan Palace 14 bin dolar (30 bin TL), Amara Dolce Vita 10 bin dolar (21 bin TL).

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.