Bu Sorular Hiç Cevap Bulamadı!...

Bu Sorular Hiç Cevap Bulamadı!...

2016 yılında Sağlıkta en çok sorulan ve cevap alınamayan sorular...

A+A-

2016 yılında Denizli'de sağlık alanında en çok sorulan ama bir türlü cevaplanmayan soruları bakın kimler sordu ? Denizli CHP Milletvekili Kazım Arslan,Denizli CHP Milletvekili Melike Basmacı,MHP'nin seçimle gelen son il başkanı Yasin Öztürk,MHP Çal ilçe başkanı Ali Çiftçi ve MHP Çameli ilçe başkanı... 

Aşağıdaki soruları Denizli Kamu Hastahaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Berna Öztürk'e sordular.Hiç bir soruya cevap vermeyen Öztürk'e bir kere daha okuyucularımız adına o soruları biz soruyoruz..

Denizli Kamu Hastanelerinden sorumlu Genel Sekreterinin  aynı ilde eşinin ticari ortağı olduğu bir özel hastane var mı? Bu soru 2016 yılında en çok sorulan ve cevap alınamayan vatandaşın merak ettiği cevap bekleyen sorulardan oldu.

2015-2016 yıllarında Denizli merkez ve ilçelerinde  Kamu Hastanelerinde görevli iken çok sayıda uzman doktorun kamudaki görevlerinden  istifa ederek , Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterinin  eşinin ticari ortağı olduğu hastanede çalışmaya başladığı iddiası doğrumudur ? Vatandaşın dillendirdiği bu iddia doğru ise  kaç uzman hekim, kamudan ayrılarak  istifa ederek  bahsi geçen özel hastanede çalışmaya başladı?

Denizli Tavas ilçesinin tek ortopedi uzmanı kamu hastanelerinden istifa derek bahsi gecen bu özel hastanede göreve başladı mı? Denizli  Çal ilçesine gelen tek genel cerrah kamudan istifa ederek bu özel hastanede göreve başladımı? İl genelinde bir çok uzman hekim istifa ederek Kamu Hastaneleri Genel Sekreterinin eşinin ortağı olduğu bu özel hastanede çalışmaya başladığı doğru mudur?

Özellikle ilçelerde uzman hekim ihtiyacının olduğu vatandaşlar tarafından sürekli dillendirilmektedir. İlçelere geçici günlük doktor verildiği konuşulmaktadır. Bu doktorlarında mesai biter bitmez ilçeyi terk ettiği şikayetleri yoğun gelmektedir. Vatandaşın söylediği bu konular doğru mudur? Doğru ise önlem alındımı veya nasıl bir çözüm bulundu ?

Vatandaş Sağlık bakanlığının ilimizde yaptığı yatırımlardan memnun ve taktirle karşılıyor. Yeni yapılan binalar ve tesisler konusunda takdir ediyor. Basta ilimizin Bakanı Nihat Zeybekçi ve vekillerimizden Allah razı olsun diyor ve dua ediyorlar. Özellikle Çameli, Çivril, Tavas’a yapılan modern hastaneler için vatandaş çok memnun, ‘’Allah razı olsun diyor’’. Fakat bahsi gecen konulardan da rahatsızlıklarını ve sorularını çözülebilir ümidiyle samimiyetle dile getiriyorlar.

AKİSHABER / ÖZEL HABER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.