Bu Konser Acıpayamlıları Mest Etti!

Bu Konser Acıpayamlıları Mest Etti!

Acıpayam Belediye Konservatuarı ve Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu & Ortaokulu'nun ortaklaşa düzenlendiği "Türk Halk Müziği" konseri Acıpayam Belediyesi Talip Özkan Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

A+A-

Buradaki etkinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, eşi Uz. Dr. Sermin Altındiş Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay,  Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu müdürü Bülent Özoğul, daire ve kurum amirleri, öğrenciler ve veliler katıldı. 

 

Acıpayam Belediye Konservatuarı ve Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu & Ortaokulu'nun öğrencileri Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu müzik öğretmeni Hacer Acar yönetiminde birbirinden güzel türküleri seslendirerek salondan büyük alkış aldı.Türk Halk Müziği gecesinde ayrıca öğrenciler bağlama ve gitar çaldığı gecede, Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu  folklör ekibi de oynadıkları oyunlarla geceye renk kattı.Türk Halk Müziği konseri okul öğrencilerinin oluşturduğu topluluğun bardak show’u ile sona erdi.

 

Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu müzik öğretmeni Hacer Acar, gece sonunda Acıpayam Belediye Konservatuarı sorumlusu emekli TRT sanatçısı Mansur Kaymak ve eşi Sonay Kaymak’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.