Biz Türkiye'yiz,Seni de Bekliyoruz...

Biz Türkiye'yiz,Seni de Bekliyoruz...

"Biz Türkiye'yiz, biz Türkiye Kamu Sen'iz. Bizimle olun, bizimle kalın!Varsa, eksiklerimizi birlikte tamamlayalım.Seni de bekliyoruz, geç kalmak hepimizin kaybetmesi demektir" dedi.

A+A-

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede kamu çalışanlarına çağrı yaparak, "Biz Türkiye'yiz, biz Türkiye Kamu Sen'iz. Bizimle olun, bizimle kalın!Varsa, eksiklerimizi birlikte tamamlayalım.Seni de bekliyoruz, geç kalmak hepimizin kaybetmesi demektir" dedi.

 

Genel Başkan İsmail Koncuk;

 

Biz, aslında, Türkiye Kamu Sen olarak zoru seçmedik, doğruyu seçtik ve bunu stratejimizin merkezine koyduk.Ne mi yaptık?

 

Yanlışa, yanlış dedik.

Yandaş kayırmacılığına, ayrımcılığa olmaz dedik.

Tüm kamu çalışanlarını kucaklamayı ibadet derecesinde önemli gördük, kul hakkını Allah bizden sormasın dedik.

 

Makam ve mevkiler her insanın hakkı, her yiğidin gönlünde bir arslan yatar ancak liyakat ve kabiliyet ölçülerinden ayrılmayalım, hak edene hak ettiği verilsin dedik.Hak ettiğimizi almak için kimse bizden takla atmamızı istemesin, şahsiyetimizi teslim etmemizi beklemesin dedik.

 

Hak eden, emek veren, alınteri döken çalışkan, vatansever insanlar, ülke ve milletimizin geleceği adına korunmalıdır dedik.

 

İnsanlarımızı korkutmayın, ezmeyin, bizim ezilmiş insanlara değil, dik duruşlu, şahsiyetli insanlara ihtiyacımız var dedik.

 

Sendikacılık hak yemek, haksızlık yapmak değil, hakkı tutup kaldırmaktır dedik.

Memuru mamur olmayan bir ülkenin geleceği de olmaz, bunun için devlet memurluğu kavramının içini boşaltmayın, iş güvencemizle oynamayın dedik.

 

Çok şeyler yaptık, susmadık, yanlışları dilimiz döndüğünce, gücümüz yettiğince meydan , meydan kurum kurum anlattık.

Yanlışlara eyvallah demedik, teslim olmadık, alkışlamadık.

 

Eksiklerimiz, kusurlarımız da oldu, ancak kamu çalışanlarına ihanet etmedik, kapalı kapılar ardında gizli pazarlıklar yapmadık.Toplu sözleşme masalarında satmadık.

Diyalogdan hiç uzaklaşmadık, doğruya doğru dedik, övdük, doğruyu yapana saygı duyduk.

 

Ülkemiz ve milletimiz için doğru olanı yaptık, tercihlerimiz her zaman bu Aziz Milletin geleceği doğrultusunda oldu.

 

Birgün, sözde akil adam olup bölücülüğü övmedik, bir başka gün vatansever rolüne girip tam tersini yapmadık, bu sebeple geçmişimizle hiç utanmadık, çünkü doğruyu yaptık.

 

Bölgesel bir ağız kullanarak sendikacılık yaparak, bölücü ile bölücü, islamcı ile islamcı, Atatürkçü ile sözde Atatürkçü olmadık, biz hep Türkiye ve Türk Milletinin sevdalısı olduk.Bağrından çıktığımız, bu Aziz Milletin milli ve manevi değerleri ile bezendik.

Andımızı okumaktan gocunmadık, Ne mutlu Türk'üm diyene! demekten usanmadık, utanmadık, gurur duyduk.

 

Biz Türkiye'yiz, biz Türkiye Kamu Sen'iz.

Bizimle olun, bizimle kalın!Varsa, eksiklerimizi birlikte tamamlayalım.Seni de bekliyoruz, geç kalmak hepimizin kaybetmesi demektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.