Bisiklet dağıtımı devam ediyor

Bisiklet dağıtımı devam ediyor

Bisikletlerle ay-yıldız görüntü oluşturarak geçtiğimiz yıl tam 5 bin öğrenciye ücretsiz bisiklet hediye eden Merkezefendi Belediyesi, bu yıl da ikinci kez 5 bin çocuğa bisiklet hediye etmeye başladı.

A+A-

Törende öğrencilerin bisikletlerle oluşturduğu belediye logosu figürü ise törene damgasını vurdu.

Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu bahçesinde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç,Ayhan Mazıoğlu, Fatih Işık, daire müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı. Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bisiklet dağıtımının nisan ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Geçtiğimiz yıl ‘Arabadan iniyoruz. Bisiklete biniyoruz’ projesi kapsamında ilkokul 5’den 6. Sınıfa geçen 5 bin çocuğumuza bisiklet hediye etmiştik. Bu yıl da tekrar kampanyamız çerçevesince 5. Sınıfı bitiren 5 bin öğrencimize nisan ayı sonuna kadar 5 bin bisikletimizi hediye edeceğiz. Merkezefendi olarak okullara ve eğitime büyük önem veriyoruz. Bu okulumuzunda içinde bulunduğu 10 okulumuzda portatif yüzme havuzları kurarak 5 bin öğrencimize yüzme eğitimi verdik. Yine ilçe sınırları içinde bir çok öğrencimize eğitim yardımları yapıyoruz. Bu yıl 1. Sınıfa başlayan 5 bin öğrencimize çanta hediye ettik. Yine eğitimle ilgili bir çok konuda projelerimizi üretmeye devam edeceğiz. Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu öğrencilerine çok teşekkür ediyorum. Çünkü bisikletlerle Merkezefendi Belediyesi’nin logosunu oluşturdunuz.  Bütün çocuklarımız bu yaz boyunca arabadan inerek bisiklete binecekler. Şimdiden bisikletlerin hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Okul bahçesinde bisiklet alan yaklaşık bin öğrenci, bisikletleriyle Merkezefendi Belediyesi logosu  oluştururken, Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte bu anı ölümsüzleştirdi. Ortaya çıkan görüntü törene damgasını vururken, Başkan Subaşıoğlu, “Tüm 5. Sınıf öğrencilerine her yıl bisiklet hediye etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum