Bir Korsan Oto Parkımız Oldu!

Bir Korsan Oto Parkımız Oldu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi arkası korsan oto park haline geldi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin sadece 50 metre uzağında bulunan oto parkını değil de yaya geçidi olan ve araçların girmesi yasak olan ortak kullanım alanına özellikle akşam saatlerinde park edilen araçlar tehlike saçıyor.

Büyükşehir belediyesi arka sokağında bulunan ve kafelerin bulunduğu sokak adeta korsan bir oto park haline geldi.Onlarca aracın parkedildiği yere ne bir ambulans ne bir itfaiye aracı nede  bir polis aracının girmesi bile imkansız.Özellikle akşam saatlerinde ulu orta bırakılan araçlar yayaların bile geçmesine imkan tanımıyor.

Büyükşehir Belediyesinin 50 metre uzağında bulunan tertemiz güvenli oto park varken araçlarını yola bırakanlar adeta korsan bir oto park meydana getirdi.İşletme sahipleri,Allah korusun burada bir hasta olsa veya bir yangın çıksa halimiz perişan bu araçların bu arastaya girmesi zaten yasaktı ne oldu da burası açıldı. Belediyenin oto parkı varken sadece üç kuruş ödememek için bu sokak  tehlikeye atılıyor,diyen işletme sahipleri ve vatandaşlar yetkililerden bir an önce bu sokağın eski haline getirilmesini istediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.