Bilge Liderimizin Emrindeyiz...

Bilge Liderimizin Emrindeyiz...

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Denizli’de geçmiş dönemlerde İl, İlçe Ocak Başkanlığı yapmış Ülkücüleri bir araya getirdi.

A+A-

Halley Otelde gerçekleştirilen yemekli toplantıya Ülkücüler yoğun ilgi gösterdi.Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, katılımlarından dolayı eski Ülkü Ocakları başkanlarına teşekkür etti.

Öncel, yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocakları tüm teşkilat ve mensuplarıyla birlikte bilge lider Sayın Devlet Bahçeli Bey’in bizatihi tereddütsüz bir şekilde, sonucu ve bedeli ne olursa olsun, yanında ve emrindedir” dedi.

 

Ülkü Ocakları, iki dünya kardeşliğini esas alarak; anadan, yardan, serden geçenlerin adresi olarak kararlı bir şekilde çalışmalarına ara vermeden, son sürat devam edecektir” diyen Öncel, “Milletimizin yarınları, Ocaklarımızın yetiştirdiği samimi, ahlaklı, çalışkan ve dürüst ülkücü gençliktir. İnanıyoruz ki bu gençlik, milletimiz için yine bir ‘ba’sü ba’delmevt’ olacaktır. Ülkücüler hak olan davalarında şartlar ne kadar ağır olursa olsun mutlaka muzaffer olacak ve Türk milletini hak ettiği konuma ulaştıracaktır. Bu inancımızın sırrı ‘Ve muhakkak ki Allah, inananlarla beraberdir.’ Türk ve İslam coğrafyası kan ve gözyaşı ile sulanırken, Türkiye’de ve Türk -İslam Dünyası’nda Ülkücü Hareket’e umut bağlayan sayısız mazlum varken, bu vebali sırtlamış olan bizler güçlü olmak zorundayız. Bu sorumluluğun bilincinde olarak, tıpkı atamız Bilge Kağan gibi gece uyumadan, gündüz yorulmadan; davamız adına varımızı yoğumuzu ortaya koymakta kararlıyız. Cenab-ı Allah’ın ve Peygamber Efendimiz’in rızasını gözeterek, memleketimiz ve milletimiz adına tahmin edilemeyecek bir mücadele vermekten de asla geri durmayacağız. Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, Türk milletinin refah ve selameti, Türk Devleti’nin ebet müddet baki kalması ve Türk milliyetçiliğinin zaferi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu gaye uğruna azim ve kararlılık bizden, takdir ise Yüce Allah’tandır. Toplantımıza katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun” dedi. MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.