Nusaybin'den üst üste kötü haber

Nusaybin'den üst üste kötü haber

Mardin’in Nusaybin ilçesinde zırhlı araca roketatarlı saldırı düzenlenmesi sonucu 3 güvenlik görevlisi yaralandı. Operasyon sürerken bir asker de keskin nişancı tüfeği ile vurularak şehit oldu.

A+A-

Nusaybin’de, hendek ve barikatların kaldırılması ile teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 48’inci gününde devam ediyor. İlçede, teröristler tarafından operasyona çıkan güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı araca roketatarlı saldırı yapıldı.

Saldırıda, 2 polis ile 1 asker yaralandı. Yaralılar, Nusaybin Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi’ne sevk edildi. İlçede operasyon sürüyor. 

ACI HABER: 1 ŞEHİT

Bu arada ilçede, bugün sabah saatlerinde operasyona çıkan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, rütbeli olduğu öğrenilen bir asker, teröristlerin keskin nişancı tüfeği Kanas ile ateş açması sonucu ağır yaralandı. Ambulansla İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı asker, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.