BBSK’dan 23 yeni transfer

BBSK’dan 23 yeni transfer

9 Haziran'da başlayan birinci transfer ve tescil dönemi sona erdi. 23 yeni transfer gerçekleştirdiklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkanı Akın Çelik, mütevazı, ekonomik ve genç yeteneklerden oluşan b

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkanı Akın Çelik, transfer döneminde Denizli futbolunun içinde yetişmiş futbolcu sayısının en yüksek olduğu, genç, dinamik, mütavazı, ekonomik 90 dakika boyunca mücadele eden bir takım oluşturduklarını açıkladı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un 2015-2016 sezonuna başlarken geçen sezon kadrosunda bulunan futbolculardan Şahin Şafakoğlu,  Ali Helvacı, Hüseyin Erçelik ve Eren Kurtulmuş dışındaki tüm futbolculara teşekkür ederek yollarını ayırdığını belirten Çelik, 23 futbolcu transfer ettiklerini ve kadrolarının 27 futbolcudan oluştuğunu ifade etti.

Yeni kadroda 18 futbolcunun Denizli altyapısından yetiştiğini belirten Çelik, “Diğer 9 futbolcumuz da bu liglerde oynamış yetenekli kardeşlerimizdir. Takımın yaş ortalaması 23'tür. Yeni sezona takımın oluşumu ile ilgili olarak değişik kesimlerle yaptığımız toplantılarda kamuoyunun da düşüncelerini dikkate alarak yeni yol haritamızı çizdik. Denizli futbolunun içinden çıkmış genç yetenekleri, Denizli futbolunun tecrübeli isimlerini ve bu liglerde oynamış bize katkı sağlayacak futbolculardan Oluşan bir kadro kurduk. Genç ve dinamik oyuncularla birlikte bu tecrübeli oyuncuların kalitesini bir araya topladık. Yeni bir takım ve bütün oyuncular ilk defa bir aradalar. Teknik kadromuz kadronun sisteme uyum sağlaması için çalışıyor. Bu da biraz zaman alabilir. Bu zamanı en kısa süreye çekmek için de elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

“DENİZLİ’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Gruptaki diğer takımların yüksek maliyetli kadrolar kurduklarını belirten Çelik, “En düşük maliyetle kurulan ve ligin en genç takımlarında biri biziz. Hedefimiz Denizli'yi bu ligde iyi temsil etmek, genç futbolcularımızın maç tecrübelerini arttırarak Denizlispor'a futbolcu kazandırmak. Mütevazı bir takımız, Ekonomik bir takımız ve her şeyden önemlisi genç yeteneklerden oluşan bir takımız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.