Bayraktepe'de Türk Tarihi Dalgalandı

Bayraktepe'de Türk Tarihi Dalgalandı

Bakım ve çevre düzenlemesini Denizli Büyükşehir Belediyesinin büyük bir özveri ile yapmış olduğu Bayraktepe’de Türk tarihi dalgalandı.

A+A-

Tüm çevre düzenlemelerinin yapılmasının ardından 17 adet bayrak direği bulunan bayraktepede Başkan Güven, Kaymakam Orhan Burhan, Emniyet Müdürü Hasan Gül, Ak parti ilçe teşkilatı, MHP ilçe teşkilatı ve Çivril halkının katılımlarıyla gerçeklestirilen törende İstiklal Marşı eşliğinde tüm Türk bayrakları göndere çekildi. Törende konuşma yapan Başkan Güven, “Millet olarak tarihimizle gurur duyuyoruz. Orta Asya’daki tarihî devletlerimizden bugüne gelene dek dünya tarihini şekillendiren Türkler olmuştur. Türk Milletinin kendi kimliğini kaybetmeden muhafaza etmeyi başarması, bu bayraklarla simgelenen devlet geleneğinin varlığı sayesindedir. Büyük Hun İmparatorluğu’ndan Karahanlılar’a, Gazneliler’den Büyük Selçuklu’ya ve Osmanlı İmparatorluğu’ndan Cumhuriyetimize gelene dek var olan Türk Devletleri bunun kanıtıdır. 

Gururla dalgalanan bu bayraklar, tüm tarihimiz boyunca var olan bağımsızlık sevdamız ve bu uğurda milletçe yapabileceğimiz fedakârlıkların önemli bir göstergesidir.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi olarak 17 Türk Devletinin bayraklarının göndere çekilmesini gerçekleştirerek tarihimizle ilgili farkındalık oluşturalım istedik. Bu vesileyle tarih boyunca milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını veren şehitlerimizi ve değerlerimizin muhafazası için korkusuzca mücadele eden gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz.” Diyerek basın açıklaması yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.