Bayrağımızın Sevgisi Sınır Tanımıyor!

Bayrağımızın Sevgisi Sınır Tanımıyor!

Pamukkale Arama Kurtarma Doğa Sporları Derneği (PAKDOS) ekibi Karcı Dağlarının ek yüksek zirvesi ve Babadağ’a komşu olan 2 bin 308 metre yükseklikteki Karababa zirvesine Türk Bayrağı dikti.

A+A-

Türk Bayrağı’nın yıpranmasını fark eden diğer yürüyüş grupları olayı, Pamukkale Arama Kurtarma Doğa Sporları Derneği üyesi ekiplerine haber verdi. Bunu öğrenen PAKDOS ekipleri Türk Bayrağını yenisiyle değiştirme görevini üstlendi. Ekip üyeleri Ali Fuat Avcı, Barış Dokumacı, Bülent Aydın ve Ersoy Köktaş, geçtiğimiz gün kar yağışı altında kalan dağa, soğuğa ve yoğun sise rağmen çıkıp görevlerini tamamladılar.

Bayrak sevgisinin engel tanımadığını gösteren ekip üyeleri karababa zirvesine çıkan diğer yürüyüş grupları ve spor derneklerinden bir ricada bulunuyorlar  resmi internet sitesinden yaptıkları açıklama ise şu şekilde,’’Pakdos ekibi olarak Karcı dağı zirvesi Karababa ya bayrak direği yerleştirip bayrağımızı astık.Tüm yürüyüş guruplarımızın ve halkımızın bayrağımıza sahip çıkmalarını zirveye giderken yanlarında bayrak götürüp bayrağımız yıpranmışsa değiştirmelerini veya bizlere haber vermelerini rica ediyoruz.’’ifadeleri kullanıldı. Ayrıca Yer yer görüş mesafesinin metrelere düştüğünü söyleyen Pamukkale Arama Kurtarma Doğa Sporları Derneği Başkan yardımcısı Ali Fuat Avcı, ‘’yanımıza aldığımız içme sularımız bile çantalarımızda buz tuttu.'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.