Baylan : Hedefimiz En Az 4 Milletvekili

Baylan : Hedefimiz En Az 4 Milletvekili

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkan adayı Mehmet Baylan, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde hedeflerinin en az 4 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.

A+A-

MHP’li Baylan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında İl Başkan adaylığını açıkladı. Toplantıya, MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem ve çok sayıda partili katıldı.

Baylan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Hedefim MHP İl Başkanlığını kazanıp, bütün camiamızla kenetlenip, el ele,omuz omuza vererek Denizli’de MHP’yi birinci parti yapmaktır. Türk Milletiyle kucaklaşıp, haziran ayında yapılacak seçimlere kadar girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Milletimizle bu bütünleşme sonucu MHP Denizli’de birinci parti olacak ve en az dört milletvekili çıkaracaktır” dedi.

İl Başkanı seçilmesi halinde partinin 24 saat açık olacağını belirten Baylan, “Türklük gurur ve şuuru, İslam Ahlak ve faziletiyle yoğrulmuş yönetim kadromuzla daima vatandaşlarımızın yanında olup dertleriyle dertlenip, sevinçleriyle bayram yapacağız. Denizli’de MHP’yi yükseltecek, Türk milletinin onuru ve gururunu koruyacak projelerimiz hazırdır. Bunları en kısa zamanda bir bir uygulamaya koyacağız” diye konuştu.MESUT GÜLER 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.