Başmakçı’ya Biyogaz Tesisi Geliyor

Başmakçı’ya Biyogaz Tesisi Geliyor

Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, ilçeye Denizlili bir firma tarafından Biyogaz Tesisi açılacağı müjdesini verdi.

A+A-

Başkan Gönüllü,’’Bu tesis ilçemize hem istihdam alanında hem de çevresel alanda fayda sağlayacak.’’Yumurtanın anavatanı olan Başmakçı’da 30 Mart  2014 Yerel Seçimlerinde başkan seçilen Ayhan Gönüllü, ilçe halkına Biyogaz Tesisi yapılacağı müjdesini verdi. Bu tesisin Başmakçıya İstihdam ve çevresel alanda katkı sunacağını kaydeden Gönüllü, şöyle devam etti;’’ Biyogazla ilgili görüşmelerimiz oldu. Son noktayı inşallah koyduk. Büyük ihtimalle tahlil için hammaddesini götürecek üniversite. Biyogaz tessini Denizli’de madencilik işletmesi yapan bir şirket yapacağını söyledi. Bunu güven verici bir şekilde söyledi. Bunun yanında Katı Atık Bertaraf Tesisininde olabileceği gibi bir durum var. Ama onunla ilgili net bir durum yok.

5 Yıl Sonra Başmakçıyı Kimse Tanıyamayacak

‘’2019 Yerel Seçimlerine gelindiğinde Başmakçı’yı nerede hayal ediyorsunuz sorusunu yanıtlıyan Başkan Gönüllü Şöyle devam etti;’’ 2019 Yere seçimlerine geldiğimizde Başmakçı güzel yerlerde olacak.Üst yapıdaki değişikliğimiz hızlı bir şekilde devam edecek. Kentsel dönüşümdeki yeniliklerimiz devam etmiş olacak. Çağlayan Mahallesi mevkiindeki parkımız bitmiş olacak. Oraya yürüyüş yoları, kafeteryalar yapılmış olacak. Kimsenin hatta benim dahi hayal edemediğim kadar Başmakçı değişecek. Ben bu Başmakçıyı Başmakçı yapmaya geldim. Bunu her zaman söylüyorum. Hakikaten 5 yıl sonra herkes buradaki değişime şaşıracak.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.