Başkanlardan Bakan Zeybekci'ye Kutlama

Başkanlardan Bakan Zeybekci'ye Kutlama

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu 65.Hükümette tekrar Ekonomi Bakanı Olan Nihat Zeybekci'yi kutladılar

A+A-

Başkan Zolan’dan kutlama mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 65. Hükümet’te Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Zolan, kazananın yine Denizli ve Türkiye olacağını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı 65. Hükümet'in Denizli ve Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Denizli’nin yeni kabinede de temsil edilmesinin onur verici olduğunu dile getiren Başkan Zolan, Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi tebrik ederek, kazananın yine Denizli ve Türkiye olacağını söyledi. Başkan Zolan, “Sayın Nihat Zeybekci’nin bir kez daha Ekonomi Bakanlığı görevini üstlenmesi kentimiz ve hemşehrilerimiz için gurur ve heyecan vesilesi olmuştur” dedi. Bakan Zeybekci’nin Ekonomi Bakanlığı görevini daha önce de üstlendiğini hatırlatan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Sayın Bakanımız, görevi boyunca gösterdiği azim ve gayretiyle iz bırakmış, başarıları sebebiyle bir kez daha Ekonomi Bakanlığı görevini üstlenmiştir. Bu vesileyle Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’yi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.”

Denizli ve Türkiye kazanmaya devam edecek

Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Denizli ve Türkiye sevdası ile yola devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Allah'ın izniyle gerek ülkemizde gerekse şehrimizde hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Bundan Denizli ve Türkiye kazanacaktır. 2023 hedeflerini güçlü bir şekilde gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

 

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN BAKAN ZEYBEKCİ’YE KUTLAMA

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,, 63. Hükümet’te Ekonomi Bakanlığı görevini üstlenerek büyük başarılara imza atan ve 65. Hükümet’te bir kez daha ekonomi yönetiminin başına getirilen Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi devir-teslim töreni sonrası makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı 65. Hükümet'te Bakanlar Kurulu’nda bir kez daha yerini aldı. 63. Hükümet’te Ekonomi Bakanlığı yapan Bakan Zeybekci, 65. Hükümet’te de Ekonomi Bakanı olarak ülkeye hizmetine devam edecek. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi devir-teslim töreni sonrası makamında ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, görevinde başarı dileklerini iletti. Denizli’de büyük bir heyecan ve mutluluk yaşandığını belirten Başkan Gürlesin, “Ülkemizde 63. Hükümet döneminde Ekonomi Bakanlığı görevinde büyük başarılara imza atarak, ülkede ekonomik kalkınmaya büyük destek sağlayan Denizli Milletvekilimiz Sayın Nihat Zeybekci, 65. Hükümetimizde de Ekonomi Bakanlığı görevine getirildi. Denizli’de bu haberle yaşanan heyecan ve sevinci paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bakanımız Nihat Zeybekci, görevinde yine çalışkanlığı, azmi ve gayretiyle ülkenin kalkınmasına büyük katkılar sunacaktır. Hem ülkemiz hem Denizli’miz kazanacaktır. Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’DAN BAKAN ZEYBEKCİ’YE KUTLAMA

“Türkiye ekonomisi kazanacak”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 65. Hükümetin Türkiye’ye hayırlar getirmesini dileyerek, Ekonomi Bakanlığı görevine Nihat Zeybekci’nin getirilmesinin Türkiye adına büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

 

Kurulan hükümeti ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin Ekonomi Bakanlığı görevine getirilmesini değerlendiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin ekonomi bakanlığı görevine getirilmesinin ülke adına büyük kazanç olduğunu söyledi .

Başkan Subaşıoğlu, “Sayın Zeybekci’nin Ekonomi Bakanlığı görevine getirilmesiyle Denizli, Ankara'da birinci masada yerini aldı. Denizli’ye verilen hizmetler kat kat daha da artacaktır.  Bugün Denizli adına  gurur verici bir gün. Nihat Zeybekci'nin hangi projelere imza attığı, Denizli'de yaptığı hizmet ortadadır. O’nun bu göreve getirilmesi Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın güveninin eseridir. Ekonomi yönünden bu gelişme, önümüzdeki günlerde piyasaya olumlu olarak yansıyacaktır. Reel sektörün daha da önü açılacaktır. Hem Türkiye hem de Denizli kazanacaktır” dedi.

“Başkanlık sistemine geçiş süreci hızlanacak”

Kurulan yeni hükümetin Başkanlık sistemine geçiş anlamında büyük önem taşıdığını da söyleyen Başkan Subaşıoğlu, “Bu kabine ile yaşanan en önemli gelişme, Başkanlık sistemine bir adım daha atılmıştır. Artık daha hızlı bir şekilde Başkanlık sistemine geçilecektir. Başkanlık sistemine geçiş bugün itibari ile başlamıştır" dedi.

AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI NECİP FİLİZ

Türkiye Ekonomisinin Dümeninde tekrar “Nihat Zeybekci” var

 

Sayın Nihat Zeybekci’nin 65. Hükümet'in Ekonomi Bakanı olarak tekrar Türkiye Ekonomisinin dümenine geçtiğini ifade eden AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “AK Parti'nin Olağanüstüsü Kongresi'nin ardından Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım Bey tarafından 65. Hükümet kurulmuştur. Siyaset uzun soluklu bir yolculuktur. Denizli Milletvekilimiz Sayın Nihat Zeybekci kısa bir dinlenme molasının ardından kaldığı yerden hizmet ve başarı destanlarına yenilerini katmak üzere Ekonomi Bakanımız olarak görevinin başına geri dönmüştür. Bakanımızın ve 65. Hükümet'in millet ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Filiz devamla şunları söyledi;

“ Sayın Ahmet Davutoğlu’nun görevi bırakmasının ardından yapılan olağanüstü kongre ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olan Sayın Binali Yıldırım, ekonominin başına yeniden Denizlimizin gururu Milletvekilimiz Nihat Zeybekci’yi getirmiştir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile açıklanan yeni kabine ile Sayın Nihat Zeybekci yeniden Ekonomi Bakanımız olmuştur. Bu gerek şehrimiz de ,gerek teşkilatımız da sevinçle karşılanmıştır.

AK Parti'nin Denizli'deki başarısında önemli pay sahibi olan Denizli'ye ve ülkemiz ekonomisine hizmet ettiği sürede üzerine düşen görev ve sorumluluğu; hizmet ve başarı destanlarıyla pekiştiren bakanımızın ilimiz için değeri ve anlamı, siyasi kimliğinin ötesinde ve üstündedir.

Başarı hikayesiyle kentte sembol olmuş, kendisi ile gurur duyduğumuz, Sayın Bakanımızın 3 dönemi kapsayan, 23 ay süren bakanlığı süresince yaptıkları; reform niteliği taşıyan, sadece iş dünyası tarafından değil, tüm kamuoyu tarafından takdir edilen işlerdir.

“Denizli hak ettiğini alacak” diyerek, Denizli’yi lider şehir konuma gelmesinde büyük pay sahibi olan Bakanımız Zeybekci Denizli’nin siyasetteki yeri olan birinci masada yer almasını devam ettirmektedir.

Daha yapacak çok iş olduğunu sık sık söyleyen Bakanımız Zeybekci ile kaldığımız yerden aynı şevk ile devam etmek bize mutluluk verecektir. Ülkemize, Denizli’mize ve İhracaat camiasına hayırlı olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.