Başkanın Misafirleri Var

Başkanın Misafirleri Var

Kayalar Mahalle Muhtarı Osman Yüreci ve mahalle sakinleri, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Muhtar Yüreci, Başkan Subaşıoğlu’na Kayalar Mahallesi’nde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ett

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na ziyaretler sürüyor. Bu çerçevede bir ziyarette Kayalar Mahallesi’nden geldi. Kayalar Mahalle Muhtarı Osman Yüreci, beraberinde Muzaffer Yüreci, Salih Bozkurt, Hasan Çakmak ile birlikte Başkan Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri Başkan Subaşıoğlu’na plaket takdim etti. Muhtar Yüreci, açıklamasında da, “Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu, mahallemize büyük hizmetleri var. Örneğin asfalt çalışması tam anlamıyla mahallemizin çehresini değiştirdi. Tüm yollarımız tozdan ve çamurdan kurtuldu. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Kayalar Mahalle muhtarımız ve mahalle sakinlerimize ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız hizmetler belediye olarak bizim görevimiz. Kayalar Mahallemize büyük ölçüde çalışmalarımızı yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Her mahallemize dokunuyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun olması bizi de memnun ediyor” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.