Başkan Zolan’dan Kadir Gecesi mesajı

Başkan Zolan’dan Kadir Gecesi mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Zolan mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan sunmaktadır" dedi

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında 11 ayın sultanı ramazan ayı içerisinde yer alan, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nin bütün İslam alemine mutluluk ve huzur getirmesini diledi. Başkan Osman Zolan, “Ramazan ayının sonlarına doğru yaklaştığımız bu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah'ın kelamı olan kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim, ramazanın kalbi olan bu gecede inmeye başladı. Bütün duaların kabul olacağı böyle mübarek bir günde, ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için de en hayırlısı neyse onu niyaz ediyoruz. Hiç şüphesiz, bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan sunmaktadır" dedi.

 

 

Bütün Müslüman aleminin, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu ile hareket edeceğine dikkati çeken Başkan Zolan, "Bu kutsal gecede tüm dünyada barış ve kardeşliğin hakim olması ve zulüm altında bulunan kardeşlerimizin huzur ve refahı için dua edelim" dedi. Kadir Gecesi'nin getirdiği esenlik ve selametin, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını temenni eden Başkan Osman Zolan, "Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve hemşerilerimin mübarek Kadir Gecelerini tebrik ediyor ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.