Başkan Zolan'dan Aktepe'ye Müjde

Başkan Zolan'dan Aktepe'ye Müjde

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarı Aktepe Mahallesi’ne taşındı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarı Aktepe Mahallesi’ne taşındı. Binlerce kişinin aynı sofrada buluştuğu iftarda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aktepe Mahallesi sakinlerine asfalt şantiyesi ve alt yapı ile ilgili iki müjde birden verdi.

 

Ramazan ayı boyunca geleneksel hale gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi mahalle iftarları Aktepe Mahallesi’nde yapıldı. Binlerce mahalle sakinin yer aldığı iftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan’la birlikte katıldı. İftara katılan bütün vatandaşlarla selamlaşan Başkan Osman Zolan, herkese hayırlı Ramazanlar dileğini iletti. Aktepe Mahallesi’ne yapılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Zolan, iki müjde birden verdi. Aktepe Mahallesi’nde bulunan asfalt şantiyesinin en geç bir ay içinde taşınacağını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bölgedeki alt yapı çalışmalarının da 2018 yılında başlayacağını müjdeledi.

 

‘Aktepe’ye yatırımlarımız sürecek’

 

 İftardan önce Aktepeli vatandaşlara seslenen ve yatırımların süreceğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bugün burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğu yaşıyoruz. Bugün burada güzel bir birliktelik sağladınız. Genciyle, yaşlısıyla herkesle aynı sofrada bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizin tutuğu oruçları kabul etsin. Yarınımız bugünden daha güzel olsun diyorum. Herkes, birbirine sahip çıkısın. Hepimiz birlikte dua edelim. Aktepe Mahallesi güzelleşmeye devam edecek. Sizlere şunun müjdesini vermek istiyorum. Burada yılın her mevsimi sıkıntı veren asfalt şantiyesini kaldırıyoruz. En geç bir ay içerinde taşıma işlemini gerçekleştireceğiz.  Aktepe Mahallesi, temiz bir çevreye ve daha temiz bir havaya kavuşacak. Sizleri o sıkıntıdan da kurtaracağız. Yılbaşından sonrada da alt yapı çalışmalarına başlayacağız. Her yeri kazacağız. Yağmur suyu hatları döşeyeceğiz, su ve kanalizasyon hatları yenilenecek, bu çalışmalar sırasında toz olacak, çamur olacak. Sonunda da alt yapı ile ilgili bu bölgede hiçbir problem yaşamayacağız” dedi.   

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.