Başkan Zolan’dan 23 Nisan mesajı

Başkan Zolan’dan 23 Nisan mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, “Şanlı tarihimizi gelecek nesillere anlatarak istiklal mücadelesi veren ecdadımızın her an hatırlanmasını sağlamalıyı

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 23 Nisan 1920 tarihinin Türk ulusunun kaderinde dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Demokrasi temellerinin atıldığı bir tarihi dünya çocuklarına bayram olarak armağan eden Ulu Önder Musatafa Kemal Atatürk’ün bizlere vermiş olduğu mesaj nettir. Şanlı tarihimizi çocuklara gelecek nesillere anlatarak istiklal mücadelesi veren ecdadımızın her an hatırlanması sağlanmalı; kurtuluş mücadelesi ve demokrasi bilinci de geleceğe en doğru şekilde aktarılmalıdır” dedi.

 

Sevgili Çocuklar,

 

Türkiye Cumhuriyetinin gelecek nesillerin omuzlarında yükseleceğini vurgulayan Başkan Zolan, mesajında çocuklara da seslendi: “Sevgili çocuklar, Atatürk'ün sizlere bayram olarak armağan ettiği bu anlamlı gün, milletimizin gurur ve coşku günüdür. Sizler ülkemizin geleceği, milletimizin umudusunuz. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, ülkemizi ve milletimizi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınızı. Ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız. Sizlerin başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmanızı istiyoruz. Bunun için bizler Denizli’yi sizlerle birlikte geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.”

 

 

Başkan Zolan, “Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Öncer Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten tebrik ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.