Başkan Tuğrul : Tel Değil Çelik Olacağız!

Başkan Tuğrul : Tel Değil Çelik Olacağız!

Tel Olup Bükülmektense Çelik Olup Kırılmayı Yeğliyoruz...

A+A-

Milliyetçi, muhafazakâr inancımızı ve inandığımız davanın gereği olarak yapılan haksızlıklara sessiz kalınması mümkün değildir. Bizler seçimli kongrelerle bu görevleri aldık dolayısıyla buradaki ülkücülerin milliyetçilerin ve partililerimizin bize bu şerefli görevi layık gören herkesin temsilcisi olarak hareket etmek zorundayız.

1 Kasım seçimleri sonrası yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, kardeş kuruluşlarımız ve bize gönül vermiş partililerimiz ile yapmış olduğumuz istişarelerde hiç tereddütsüz değişim kararı çıkmıştır. Ve bu çıkan karar sonucunda hem ilçe başkanı olarak hem de üst kurul delegesi olarak tabanımızın ortak kararına uymak sureti ile tüzük değişikliğinin yapılması için gönül rahatlığı ile imza vermiş bulunmaktayım.

 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde gecesini gündüzüne katan her türlü maddi ve manevi fedakârlık yapan il teşkilatını en demokratik hakkını kullandığı için görevden alınması bizleri derinden üzmüştür.

Bizler hiçbir zaman ikbal peşinde olmadık. Gündelik menfaatler peşinde koşmadık. Dolayısıyla kesin tavır ve dik duruşumuz bundandır.  Bundan sonrada tabanımızın sesi olmaya her türlü haksızlığın karşısında durmaya devam edeceğiz.

 BİZ VATANIMIZA SEVDALIYIZ. BAYRAĞIMIZA AŞIĞIZ.

Hatalar devam etse de biz yine buradayız.  Millete hizmet etmek için illaki bir yerlerde olmak gerekmez. Millete ve inandığımız davaya hizmet edebilmenin çok değişik yolları ve yöntemleri vardır. MHP var oldukça bizim yerimiz de yurdumuzda MHP çatısı olacaktır.Yüreği büyük 548 üst kurul delegesi dava arkadaşlarıma en derin saygılarımı sunuyor tüm camiamıza da duruşumuzun kırılmadan devam edeceği sözünü veriyorum.

RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

                                                        

MEHMET TUĞRUL

MHP BULDAN İLÇE BAŞKANI

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.