Başkan Subaşıoğlun'dan Öğretmenlere Hediye

Başkan Subaşıoğlun'dan Öğretmenlere Hediye

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu, öğretmenler gününü kutladığı öğretmenlere günün hatırası olarak karanfil ile isimlere özel o

A+A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, 24 Kasım 1928 yılında ‘Başöğretmen’ ünvanının verilmesiyle birlikte her yıl 24 Kasım, öğretmenler günü olarak kutlanıyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Nevzat Erten ile Durmuş Ali Çoban Anadolu Liseleri’nde öğretmenleri ziyaret etti. 

Başkan Subaşıoğlu, öğretmenlerle uzun süren bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Subaşıoğlu, “24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bugün öğretmenlerimizle bir aradayız. Tabi her öğretmenimiz bizim için özeldir. Öğretmenlerimiz yeni bir neslin yetişmesinde büyük sorumluluk üstlenirler. Bende öğretmen bir ailenin ferdiyim. Annem ve babam da öğretmendi. Öğretmenlerimizin üstlendikleri sorumluluğun farkındayız. Kendilerine duyduğumuz derin sevgi ve saygı var. Bu düşüncelerle öğretmenler gününüzü kutluyorum” dedi. 

Başkan Subaşıoğlu, ziyaret sonunda öğretmenlere günün hatırası olarak karanfil ile isimlere özel olarak hazırlanan USB bellek hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.