Başkan Subaşıoğlu’ndan karne hediyesi

Başkan Subaşıoğlu’ndan karne hediyesi

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle öğrenciler karnelerini aldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da öğrencilerin bu heyecanlı günlerinde yanlarındaydı.

A+A-

Başkan Subaşıoğlu, Ali Baysal Ortaokulu’na giderek öğrencilerinkarnelerini dağıtarak birer de puzzle hediye etti.

Tüm Türkiye ‘de olduğu gibi Merkezefendi İlçesinde de ilk ve orta dereceli okullarda karne heyecanı yaşandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ali Baysal Ortaokulu’na giderek öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Öğrencilere karne veren Başkan Subaşıoğlu, birer de puzzle hediye etti.

Üçüzler renk kattı

Karne dağıtım heyecanı yaşanırken ilginç enstantanelerde meydana geldi. Murat, Emine ve Hasan Kebude kardeşler de karne aldı. Başkan Subaşıoğlu üçüzlere özel ilgi gösterirken sempatik diyologlar yaşandı. Diğer taraftan, karne alanlar arasında Bursa’da Türkiye Yüzme Şampiyonu olan Burak Çağdaş’da vardı. Karnesini ve madalyasını Başkan Subaşıoğlu’ndan alan Çağdaş, başarı çıtasını daha da yükselteceğini söyledi.

“Tatilinizi iyi değerlendirin”

Öğrencilerin yarıyıl tatilini iyi değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Başkan Subaşıoğlu, “Yarınlarımız olan siz değerli çocuklarımız bugün karne heyecanı yaşıyorsunuz. Bende Belediye Başkanı olarak sizlerin bu heyecanına ortak olmak istedim. Sizler için hazırlanmış olan hediyeleri verip, sizinle beraber olmaktan fazlası ile mutluyum. Ailelerinizi üzmeyerek tatilinizi en güzel şekilde geçirmenizi diliyorum”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.