Başkan Subaşıoğlu’na Öğretmenlerden Sürpriz

Başkan Subaşıoğlu’na Öğretmenlerden Sürpriz

‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeniyle Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okulu’na ziyarette bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na okul öğretmenleri sürpriz yaptı. Başkan Subaşıoğlu’nun konuşma yaptığı sırada öğretmenler odasına emekli

A+A-

Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanının verilmesi nedeniyle her yıl 24 Kasım’da kutlanan ‘Öğretmenler Günü’ dolayısıylaMerkezefendi Belediyesi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okulu’na ziyarette bulundu. Öğretmenlerin tek tek gününü kutlayan Başkan Subaşıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada kendisinin de öğretmen bir ailenin ferdi olduğunu hatırlattı. Subaşıoğlu, “Atatürk'ün 24 Kasım 1928 yılında 'başöğretmen' sıfatını alması vesilesiyle, 24 Kasım gününü her yıl ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutluyoruz. Bir öğretmen çocuğu olarak, vazifenizin büyüklüğüne saygımın sonsuz olduğunu bilmenizi isterim. Hepimize; doğruyu gösteren, kendimizi yenilemeyi öğreten, bizlere vatan millet sevgisini aşılayıp milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan, yetiştirdiği genç nesiller ile geleceğe ışık tutarak karanlığa meydan okuyan değerli öğretmenlerimize minnettar olduğumuzu bir kez daha dile getirmek isterim. Öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakârca görev yaptıklarını görüyoruz. Yerel yöneticiler olarak öğretmenlerimiz için gereken tüm imkânlarımızı seferber edeceğimizden şüphenizin olmamasını ifade etmek isterim. Tüm bu duygu ve düşüncelerle eğitim camiamızın değerli mensupları olan öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler gününü en kalbi duygularla kutluyor, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi. Konuşmasının ardından söz alan Okul Müdürü Mithat Sakman da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkan Subaşıoğlu ziyaretinde ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeniyle Merkezefendi Belediyesi tarafından isme özel yaptırılan ajandaları öğretmenlere hediye etti. Bu arada ilçede bulunan 115 okuldaki öğretmenlere de isme özel ajanda hediye edileceği kaydedildi.

ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN SUBAŞIOĞLU'NA SÜRPRİZ

ZiyaretteOkul Müdürü Mithat Sakman ile okul öğretmenlerinin de Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na bir sürprizi vardı. Başkan Subaşıoğlu, konuşma yaptığı sırada öğretmenler odasına emekli öğretmenlerannesi Nermin ile babası Hakkı Subaşıoğlu girince duygu dolu anlar yaşandı.

‘ÖĞRENCİ DOSTU BELEDİYE BAŞKANI’ ÖDÜLÜ

Okul ziyaretinde öğrencilerinde Başkan Subaşıoğlu’na bir sürprizi vardı. Okulda düzenlenen yarışmada Başkan Subaşıoğlu, ‘Yılın Genç, Dinamik, Öğrenci Dostu En İyi Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.

CEKETİNİ ÇIKARDI ÖĞRENCİLERLE SPOR YAPTI

Başkan Subaşıoğlu ziyaretin sonunda, Merkezefendi Belediyesi tarafından okul bahçesine yaptırılan halı sahada futbol oynayan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle futbol oynayan Başkan Subaşıoğlu, sonrasında da ceketini çıkarıp ‘Badminton’ oynadı. Öğrencilerle güzel vakit geçiren Subaşıoğlu, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.