Başkan Subaşıoğlu Heyetiyle Ankara'da

Başkan Subaşıoğlu Heyetiyle Ankara'da

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, başkan yardımcılarıyla birlikte başkent Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Subaşıoğlu, bu kez il sınırlarının dışına çıktı. Subaşıoğlu, başkan yardımcıları Ayhan Mazıoğlu ve Fatih Işık’tan oluşan heyetle beraber Başkent Ankara’daydı. Başkan Subaşıoğlu ve heyeti Ankara’da ziyaretlerine Konya ilinin Meram ilçesi eski belediye başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) eski Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu ile başladı.

Başkan Subaşıoğlu ve başkan yardımcıları ardından Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Subaşıoğlu ile Uçar uzun süren sohbetin ardından AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Denizli eski milletvekili Mehmet Yüksektepe’yi ziyaret etti.

BAKAN DR. SEMA RAMAZANOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Yüksektepe ziyareti sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu, Bakan Ramazanoğlu ile de bir süre görüş alışverişinde bulundu.

VEKİLLERE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Oldukça yoğun bir program gerçekleştiren Başkan Subaşıoğlu ve başkan yardımcıları, son olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde önceki dönem Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan’ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.