Başkan Subaşıoğlu Erdemir Ailesini Ziyaret Etti

Başkan Subaşıoğlu Erdemir Ailesini Ziyaret Etti

Merkezefendi Belediyesi’nde alınan meclis kararının belgesi, Erdemir ailesine takdim edildi…

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Cumhuriyet Halk Partili Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Osman Erdemir ve ailesini ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu, Aralık ayı belediye meclisinde alınan 21 Temmuz 1974 günü Kıbrıs’ta şehit olan Astsubay Ali Erdemir’in isminin Yenişehir Mahallesi’nde bir parka verilmesi kararının belgesini aileye takdim etti.

Merkezefendi Belediyesi Meclisi Aralık ayı 2. toplantısında Bolu Komando Taburu’ndan 1974 Barış Harekâtına Komando Paraşüt Astsubay olarak katılan ve 21 Temmuz 1974’de kahramanca çarpışarak şehit olan Astsubay Ali Erdemir’in isminin Yenişehir Mahallesi’nde bir parka verilmesi kararı alınmıştı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, şehidin kardeşi olan Cumhuriyet Halk Partili Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Osman Erdemir ile annesi Fatma, babası Ahmet Turan Erdemir’i evinde ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu ve Erdemir ailesi uzun uzun sohbet etti. Ziyaret sonunda Başkan Subaşıoğlu, Aralık ayı belediye meclisinde alınan 21 Temmuz 1974 günü Kıbrıs’ta şehit olan Astsubay Ali Erdemir’in isminin Yenişehir Mahallesi’nde bir parka verilmesi kararının belgesini aileye takdim etti.Erdemir ailesi de alınan karardan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Ali Erdemir kimdir?

1954 doğumlu Ali Erdemir Bolu Komando Taburu’ndan 1974 Barış Harekâtına Komando Paraşüt Astsubay olarak katılmış, 21 Temmuz 1974’de şehit olmuştur. Evli olup Aralık 1974’de bir oğlu olmuştur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.