Başkan Şevkan muhtarlarla buluştu

Başkan Şevkan muhtarlarla buluştu

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Mahalle Muhtarları ile yılın son toplantısında bir araya geldi, görüş alışverişinde bulundu. Düzenlenen yemekli toplantıya Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Birim Müdürleri ile mahalle muhtarı katıldı.

A+A-

Vatandaşa hizmetin öncelikli görevleri olduğunun altını çizen Başkan Şevkan, her mahallemizin  sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümünü de muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla işbirliği yaparak çözüme kavuşturduklarını ifade etti.

2015  YILINDA 300 BİN METREKARE TAŞ DÖŞEDİK 

2015 yılı içinde üç mahallemiz haricinde diğer tüm mahallelerimizde alt ve üst yapı çalışmalarının ilk etabını tamamladık. 2015 yılı içinde ekiplerimiz 300 bin metrekare kilit parke taşı döşenmiştir. 2016 yılı içinde de ikinci etap çalışmalarımıza başlayacağız.

Bizler ekip arkadaşlarımız ile birlikte hiçbir muhtarımızı diğer muhtarımızdan ayırmıyoruz. Muhtarlarımız ile birlikte el ele vererek birbirimizden ayrılmaz bir makine gibi mahallelerimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz.

TAŞKIN DERELER ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ

Bazı güzelliklere ulaşmak için bazı güzellikleri feda etmek gerekiyor. Dere yataklarımızın ilçe merkezimizdeki gibi güzel olması için dere yatakları temizleme çalışmaları başlatacağız. Taşkın korumalar için tüm muhtarlarımız mahalle halkı ile görüşüp çalışmaları yapmalarını istedi.

 

MERKEZ VE MAHALLELERİMİZDE YAŞLILARIMIZA ÖNEM VERECEĞİZ

2016 yılı başından itibaren yardıma muhtaç, kimsesiz olan durumu zor olan yaşlılarımızı Belediye olarak sahip çıkacağız. İlçe merkezimiz ve mahallelerimizde muhtarlarımız yardıma muhtaç olan yaşlılarımızı tespit edip bizlere ulaştıracaklar. İlk etapta evlerinin temizliği, kış aylarında sobalarının yakımı ve yemek ihtiyaçlarını karşılamak için  Kaymakamlığımızın, Belediyemizin  ve Sevgi Elimizin desteği ile onlara yardım elini uzatacağız.

ACIPAYAM'A HUZUR EVİ 

Acıpayam Belediyesi olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız  Denizli Milletvekilimiz Sayın Sema Ramazanoğlu hanımefendiye Acıpayam’a bir huzur evi kazandırılması için gerekli dosyayı kendilerine sunduklarını ifade eden Şevkan, bu konuda çalışmaların devam ettiğini  ifade etti.

KİMSESİZ ÇOÇUKLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Başkan Şevkan, İlçe merkezimiz ile mahallelerimizde yaşayan kimsesiz, yardıma muhtaç yavrularımızı tespit edip onlara gerekli olan ihtiyaç ve yardımların yapılacağını ifade etti.

BİZLER HİZMET SEVDASI İNSANLARIZ

2014 yılında Belediye Başkanı olarak ve muhtarlarımız halkın oyları ile seçildiler. Bizlerde el ele vererek , ayrım yapmadan  56 mahallemizi  daha güzel yapmak için daha çok çalışacağız.

2016 YILI BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN

Başkan Şevkan , ‘’ 2016 yılının  İlçemize, Ülkemize ve Tüm Dünya İnsanlığına savaşların bittiği, barış rüzgârlarının estiği, umutlarla yüklü nice yıllar getirmesini dilerim’’ dedi.

Yemekli toplantıya katılan mahalle muhtarları yapılan hizmetlerin yanı sıra yapılması gerekenleri Başkan Şevkan’a ilettiler.

Belediye Başkanı Şevkan, mahalle muhtarlarının isteklerini not alarak yapılması gerekenleri program dahilinde gerçekleşmesi için birim müdürlerine talimat verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.