Başkan Şevkan'da Koltuğunu Devretti!...

Başkan Şevkan'da Koltuğunu Devretti!...

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, makamını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası nedeniyle öğrencilere bıraktı.

A+A-

Kutlamalar kapsamında Acıpayam Osman Manisalı  İlkokulu Müdürü Şaban Kan, 4-C sınıf öğretmeni  Zehra  Kesici, öğrenciler Büşra Gül Ersoy,  Dilara Gökçe, Türker Akmut, Uğur Can Ünnü ve Enes Emre Demir  makamında kabul eden Başkan Şevkan  , öğrencilerle sohbet etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının  96. Yılı kutlama  etkinlikleri çerçevesinde Acıpayam Belediye Başkanlığı makamına  Acıpayam Osman Manisalı İlkokulu 4/C Sınıfı öğrencisi Büşra Gül Ersoy oturdu. 

Bir saatliğine belediye başkanı olmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler  yapacağı çalışmaları hakkında bilgi verdiler. 

Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri  Dilara Gökçe, Türker Akmut, Uğur Can Ünnü ve Enes Emre Demir  Belediye Başkanlığı koltuğuna temsilen oturdular. Acıpayam Osman Manisalı İlkokulu 4 /C sınıfı öğrencisi Büşra Gül  Ersoy  temsili olarak Acıpayam Belediyesi şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazdı ve diğer öğrencilerde imza atarak bu özel günde güzel bir anı olarak renklendirdiler.  Acıpayam  Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN, ziyaret sonunda öğrencilere kitap hediye etti. 

Geleceğin umutlarını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Şevkan , şunları söyledi: 

Öncelikle çocuklarımızı cesaretinden dolayı tebrik ediyor kutluyorum. Yarınımızın teminatı olan çocuklarımız gelecekte bu makam ve mevkilerde ilçemizin ve ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklardır. Bizlerin amacı ise onlara daha yaşanılır, ekonomik ve sosyal anlamda huzurlu bir şehir bırakmaktır.

 

"Sizler ülkemizin umudu, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcilerisiniz. Sizlerin yüreklerinde o sonsuz sevgi bir çığ gibi büyüyerek, tüm insanlar arasında sevginin, saygının ve hoşgörünün temellerini oluşturacak. Sizlere yaşanacak bir ülke, şehir bırakmak, yarının Türkiye'sine sizleri hazırlamak ise bizlerin görevidir. Sizler aklın ve bilimin ışığında ilerleyecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ilke ve inkılâplarına, Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkacaksınız.

 

 

Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün çocuklarımıza  armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.