Başkan Şevkan canlı yayına konuk oldu

Başkan Şevkan canlı yayına konuk oldu

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçenin yerel radyosu  Gurbetci Fm’de canlı yayına katıldı.

A+A-

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 2015 yılında yaptıkları çalışmalar ve 2016 yılında yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediyesi olarak 2015 yılı içerisinde  Belediye çalışanları ve  Belediye Meclis üyeleri ile birikte halkımıza daha iyi hizmet götürmek için çalıştık daha çok çalışacağız dedi.

56 mahallesi ile Acıpayam’ı Acıpayam Belediye Başkanlığı olarak farklı bir pencereden baktıklarını ifade eden Şevkan, Belediye çalışanlarımız, meclis üyelerimiz ve halkımız ile beraber hareket ediyoruz. Halkımızın istekleri yerine getirmek için belediye teknik personelimiz ile birlikte  56 mahallemizi adım adım, santim santim mahallelerindeki sokakları gezerek, eksikleri yerinde tespit ettik. Şu anda da ekipleri bu bölgelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2015 YILI İÇİNDE YAKLAŞIK 300 BİN METRE KARE TAŞ DÖŞENDİ

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Fen İşleri Müdürlüğünün 2015 yılı içinde 33 mahallede yaklaşık 300 bin metre kare kilit parke taşı döşediğini, diğer kalan mahallelerde de yolların taşa  hazır olduğunu ifade etti.  Şevkan, 2015  yılı içinde yol düzenlemeleri için harcanan yaklaşık  maliyetin 5 Milyon 956 bin olduğunu söyledi.

 

İTFAİYENİN GİRMEDİĞİ  YOLLAR AÇILDI

Başkan Şevkan, Acıpayam Belediyesi olarak arkadaşlarımız bir arabanın zor geçtiği, ambulans ve itfaiyenin giremediği Eskiköyde, Olukbaşında, Kurtlarda, Kuzörende, HacıKurtlarda, Akşarda, Suçatında, Karaismallerde, Alcıda, Gölcükte  mahalle yollarını  açtıklarını ve bu yolların 2016  yılı içinde kilit parke taşı ile döşeneceğinin altını çizdi.

 

2016 YILI DOĞURGAN BİR YIL OLACAK

Acıpayam Belediyesi olarak  2015 yılının hareketli geçtiğini belirten Şevkan, 2016  yılının  daha doğurgan bir yıl olacağı, inşaatı devam eden 1000 kişilik düğün salonu, ilçe stadyumunda devam eden spor kompleksi çalışmaları, yüzme havuzu projesininde tamamlanacağı  2016 yılı Acıpayam’a güzellikler getirmesini temenni etti.

 

HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN TEDBİRLERİMİZİ ALIYORUZ

Acıpayam Belediyesi olarak halkımızın sağlığı için zabıta ve sağlık işleri  müdürlüklerimiz koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.  Zabıta ekiplerimiz inşaatlar, okul kantinleri, kasaplar, fırın denetimlerin sürdürürken, Sağlık işleri ekiplerimizde çevre temizliği, lavralarla mücadelede çalışmalarına  devam ediyor. Bizim denetimlerimiz hep birlikte güzelliklere adım atmaktır. Daha  güzel bir Acıpayam’ı halkımız ile birlikte hep beraber çaba sarfederek güzellikler yaratmaktır.

 

2016 YILI   MAHALLELERDE PAZARYERLERİNİN BİTTİĞİ YIL OLACAK

Acıpayam Belediyesi  olarak  tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızın ürünlerini sergileyecekleri, düğün, mevlüt yapabilecekleri kapalı pazaryerlerini   2016 yılı içinde tamamlayacağız.

 

TAZİYE ÇADIRLARI  HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Daha önceki yıllarda ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde düğün ve mevlütlere kurulan çadırlarımızı aldığımız karar ile 2016 yılında sadece taziye çadırları olarak hizmet veriyoruz.

 

2016 YILINDA  KÜLTÜR VE SANAT KONUŞACAK

Acıpayam Belediyesi olarak  2016 yılında kültür ve sanat  anlamında projelerimiz var. Acıpayam Belediyesi olarak yaklaşan  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda ‘’ Acıpayam Belediyesi 3. Çocuk Şenliği’ni  gerçekleştireceğiz.

19 MAYISTA GENÇLİK ŞÖLENİ

Acıpayam Belediye olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında  gençlerimize bayram hediyesi olarak bir ‘’2. Acıpayam Gençlik Şöleni’’ hazırlığımız devam ediyor.

ACIPAYAM KÜLTÜR VE ÜRETİM GÜNLERİ

Acıpayam Belediyesi olarak çalışmalarını başlattığımız Acıpayam Kültür ve Üretim Günleri adı altında Acıpayam ‘ın tanıtıldığı içinde Yeşilyuva ayakkabısının, mahallelerimizin ürünlerinin tanıtıldığı, ayrıca kitap  fuarınında içinde bulunduğu, Türk Halk Müziği konserleri ile  renk katacağı 3 günlük  bir Acıpayam Kültür ve Üretim Günleri’nin çalışmalarını sürdürüyoruz.

KİMSESİZLERİN  KİMSESİZİ OLMAK İSTİYORUZ 

Acıpayam  Sevgi Eli olarak 10 yıldan bu yana kimsesizlerin kimsesizi olan Acıpayam Sevgi Eli şubesi, 2016 yılı ilk ayından itibaren Kaymakamımız Sayın Karahan Daştan beyfendinin destekleri ile birlikte yardıma muhtaç kardeşlerimize yetişmeye çalışıyoruz. Acıpayam Belediyesi  bünyesinde Sevgi Elimiz  vatandaşlarımıza  yardımlarına bundan böyle Belediyemizin alt katında devam ediyor. Çalışmalarından dolayı  Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şube  sorumlumuz Nurten Elçin hanımefendiye ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

 

BELEDİYE MECLİSİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Acıpayam Belediyesi olarak 2014 ‘den bu yana Büyükşehir yasası ile çalışmalarımıza devam ettiğimiz ve her meclis toplantımızda bizlere  vermiş oldukları  desteklerden dolayı tüm Belediye Meclisi üyelerimize  teşekkür ediyorum . Bizler Belediye meclisimiz, personelimiz ve halkımız ile el ele vererek yolumuza devam edeceğiz.

 

EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZE  YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Acıpayam Belediye Başkanlığına  geldiğim 2009 yılından bu yana sahada her zaman emekleri ile çalışan taşerondaki  emekçi kardeşlerime ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı  yürekten teşekkür ediyorum.

Bizlerle birlikte  Belediye içinde çalışan teknşk kadro ve belediye personelime de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.