Başkan Özbaş Verdiği Sözü Tuttu

Başkan Özbaş Verdiği Sözü Tuttu

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 10 Kasım Atatürk'ü anma günü programında Menderes Anadolu Lisesi’ne ve 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinliğinde ise Sarayköy Anadolu Lisesi’ne verdiği sözü tuttu.

A+A-

 Menderes Anadolu Lisesi öğrencilerini turizmin gözde yerlerinden biri olan Dalyan’a, Sarayköy Anadolu Lisesi öğrencilerini de Çanakkale’ye gönderdi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 10 Kasım 2016 yılında Menderes Anadolu Lisesi öğrencilerin düzenlediği 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliğinde emek vererek program hazırlayan öğrencilere havaların ısınmasının ardından Dalyan sözü vermişti. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nde hazırladıkları program ile katılanları eski zamanlara götüren Sarayköy Anadolu Lisesi öğrencilerine de Çanakkale Gezisi sözü veren Başkan Özbaş, sözünü yerine getirdi.

İlk olarak Sarayköy Anadolu Lisesi öğrencilerini Çanakkale’ye ardından da Menderes Anadolu Lisesi’ni son yıllarda, caretta caretta deniz kaplumbağaları ,Kaunos antik şehri, Kaya mezarları ve çamur banyolarıyla turizmin gözdesi haline gelen Dalyan beldesine uğurladı.

Çanakkale’ye uğurlanan öğrenciler rehber eşliğinde tarihi tekrar yerinde yaşadı. Dalyan’a uğurlanan öğrenciler de rehber eşliğinde Dalyan’ın tarihi, coğrafi konumunu öğrendi.

Her zaman gençlerin düşüncelerini önemsediklerini ifade eden Başkan Özbaş, “ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerinde öğrencilerimizin hazırladığı programlar ile çok etkilendik. Öğrencilerimizin isteklerini sorduk. Onlarda Çanakkale ve Dalyan gezisi istediler. İsteklerini yerine getirmek bir yana gittikleri yerlerde yeni bilgiler öğrenmeleri bizleri daha çok mutlu etti” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.