Başkan Özbaş'tan Sürpriz Ziyaret

Başkan Özbaş'tan Sürpriz Ziyaret

Yaşlılar Haftası dolayısıyla çeşitli ziyaretler ve programlar düzenleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya ile birlikte Sarayköy’de yaşayan 101 yaşındaki Fatma Kara’yı evinde ziyaret etti.

A+A-

Torunu İdris Demir’in yanında kalan Fatma Nine’yi ziyaret etmekten onur duyduğunu belirten başkan Özbaş “Sayın Kaymakamımız ile birlikte Fatma Ninemizi ziyaret ettik ve ellerini öperek hayır duasını aldık. Çok şeyler görmüş, çok şeyler yaşamış. Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı, Kurtuluş Savaşı’nın en şiddetli olduğu dönemlerde, 1915 yılında dünyaya gelmiş. Hayatı boyunca yaşadıkları, anıları, biz gençler için gerçekten bulunmaz bir hazinedir. O’nun yaşamından kesitleri dinlemek ve tecrübelerinden istifade etmek, bize önemli bir rehber olmaktadır. Kendisine uzun ve hayırlı ömürler diliyorum. Sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.” Dedi.

 

Ziyaretleri için Kaymakam Fatih Akkaya’ya ve Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür eden Fatma Nine’nin torunu İdris Demir “Sayın kaymakamımıza ve belediye başkanımıza nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Bizlere onur verdiler. Onlara çalışmalarında başarılar, kolaylıklar diliyoruz.” Dediler.

 

           

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.